Ronaldo odjurio sa terena posle poraza u finalu saudijskog Super kupa 1Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo odjurio je sa terena i nije uzeo srebrnu medalju posle poraza njegove ekipe od Al Hilala u finalu saudijskog Super kupa.

Ronaldo je u sinoćnjoj utakmici postigao gol u završnici prvog poluvremena, ali su igrači Al Hilala preokrenuli zahvaljući golovima dvostrukog strelca Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinković Savića i Malkolma i sa 4:1 osvojili trofej.

Ronaldo je bio ljut na saigrače zbog njihove igre, gestikulirao je, a nakon što je golman Bento izgubio loptu od Malkolma u svom petercu, Portugalac je na centru terena sklopio ruke, stavio ih na obraz i pokazao saigračima da se ponašaju kao da spavaju.

Posle utakmice fudbaleri Al Nasra dobili su srebrne medalje za poraženu ekipu na turniru, ali Ronalda to nije interesovalo, već je odjurio sa terena stadiona Princ sultan bin Abdul Aziz, preneo je Dejli Mejl.

Ronaldo se nadao da će osvojiti drugi trofej otkako je prošlog januara došao u Al Nasr. Prošle sezone osvojio je Arapski klupski kup šampiona, ali je i dalje bez titule.

On je prošle sezone osvojio Zlatnu kopačku za najboljeg strelca lige, pošto je za klub iz Rijada postigao 66 golova u 72 utakmice.

Al Hilal je prošle sezone osvojio šampionsku titulu u saudijskoj ligi bez poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari