Ronaldova "sudbina" u Juventusu 1Foto. EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Dolazak u Juventus za Kristijana Ronalda je „sudbina“ u njegovom pokušaju da bude drugi igrač u istoriji evropskog fudbala koji je sa tri različita kluba osvojio Ligu šampiona, piše AP.

Ronaldo je u letošnjem prelaznom roku iz madridskog Rela došao u torinski Juventus za 112 miliona evra, što je sezonski rekord italijanske Serije A.

„Postoje neke stvari u životu koje izgledaju kao da su određene sudbinom, a izgleda je je i u ovom slučaju tako“, rekoa je Ronaldo u intervjuu za DAZN servis, na koji se poziva AP.

Ronaldo kaže kako nikad nije očekivao da igra za Juventus, ali su se „neke stvari dogodile prirodno“.

„Za mene je to bila laka odluka. To što sam uradio u Madridu je neveraiovatno. Osvojio sam sve, moja porodica živi tamo, ali to je sad deo prošlosti. Želim da pokušam da napišem priču i u ovom klubu (Juventusu)“, reako je Ronaldo.

„Novajlija“ Ronaldo nije uspeo da postigne gol na svom debiju za Juventus u subotnjoj pobedi njegovog novog kluba nad Kijevom iz Verone 3:2, navodi AP.

Ukoliko se ostvare Ronaldove želje da sa tri različita kluba osvoji Ligu Šampiona pridružiće se Klarensu Sedorfu koji je to uspeo sa Ajaksom, Realaom i Milanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari