I rumunska iredenta bi da čapne parče Ukrajine: Otkud transparent „Besarabija je Rumunija“ uz „Kosovo je Srbija“ na meču u Bukureštu?

Sovjetski plen, ustaničko utočište Crnog Đorđa

Ostavite komentar


  1. Najiskrenije vam kazem Rumunska Reprezentacija nema ni ekipu ni igru, Da nije Sudija njima pomogao od Nastavka utakmice kao sto je iskljucenje jednog igraca u Prvom poluvreme igraci Rumunija za dva dana gol ne bi dali, i mogu vam reci Posle Andore i Belorusije su najslabi u ovoj grupi. I onaku ostace kuci i sa Tv ekrana videti Euro 2024 Izrael je puno jaca ekipa koja ce u Oktobru kao domacin sigurno dobiti.

  2. @REKOS

    Ali su od reprezentacije „republjik kosova“ svakako bolji… Trebalo bi vi da organizujete neko takmicenje sa slicnim tvorevinama, sa Donjeckom, severnim delom Kipra, e to bi bio spektakl, derbi do derbija.

  3. Овај новинар, кога је вероватно било срамота да се потпише пуним именом и презименом, назива Србе иредентом само зато што не признају творевину Косова, као ни већина држава и УН и која је израсла на агресији НАТО.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.