Rusi pregovaraju sa Đokovićem

Rado viđen gost

Ostavite komentar


  1. Poziv Novaku, za učešće na tom teniskom turniru, ustvari je perfidni pokušaj da se prvi reket sveta uvuče u političku manipulaciju…
    Ako Đoković ima dva grama mozga, glatko će ih odbiti.

  2. Nole, pazi da ne uletiš u Rusku mišolovku. Neka zaustave agresiju na Ukrajinu, pa neka onda organizuju turnir mira.

  3. Mogu „ljudi“ da ga ucenjuju jer na ledjima nosi 2(dva) hektara zemlje na kojima se nalaze teniski tereni Akademija „Novak Djokovic“. Sto pokazuje njegovu „alavost“!!!

  4. Nole odgovori im: kad izadju iz Ukraine dolaziš da igraš i nagradu daješ porodicama poginulih.

  5. Prvo neka pita Bajdena Dali sme?u demokratskom svetu moras pitati gazdu smes li da se igras s lopticom Ili ne?

  6. Idi Đokoviću, i sad te baš mnogo ne vole, a posle odlaska u Rusiju će ti zviždati i gađati te paradajzom na svakom drugom takmičenju.

  7. Ako se tamo pojavi, zavrsio je karijeru u Evropi, Americi, Australiji. Moze da se takmici sa teniserima iz Tunguzije.

  8. Ne delim nikada savete, ali da sam Ja na Novakovom mestu, i te kako bih išla.

  9. Nole budi velik održi konferenciju i reci ukoliko se povuku iz Ukrajine dolazim

  10. Posle debakla u Australiji samo mu još fali da igra u Rusiji i da se u potpunosti zakopa.

  11. Da je rusima do mira, ne bi ni napali Ukrajinu.
    Inace mislim da je Djokovicu i mesto na jednom takvom turniru.
    Svaka ptica svome jatu.

  12. Smatram da će na fin način odbiti da ide,ne treba sportisti da se mešaju u politiku.

  13. Veoma nekorektno od strane Rusije da organizuju ovaj turnir. Staviće u nemoguć položaj ruske tenisere koji su i inače u nezavidnoj situaciji na zapadu. A Novak treba da odbije učešće uz kakav god izgovor jer to mu nije potrebno.

  14. Треба да учествује,због Руских тенисера ..политику и спорт не треба мешати…Срби најбоље знају како нам је било 10 година под санкцијама…то је дискриминација,која се сад дешава Русији…зар је наш народ заборавио…

  15. A sto ne bi isao,bila bi to neka podrska ruskim sportistima a zapadnjaci nek uvide da se valjda i bez njih moze i da njihova ne bude vjekovima zadnja

  16. Ovi Rusi su stvarno teski licemeri.
    Znaci ladno hoce coveka da uvuku u problem, pred masu vaznih turnira koji ga cekaju.
    Strasno….

  17. Teška odluka. Ljudski gledano trebao bi odbiti . Rusiji nije stalo do Noletovih posljedica . Oni imaju svoj cilj kao pokazati se mirotvorcima .

  18. Već godinama navijam za Djokovića, ali ako ode u Rusiju pod ovim uslovima više neću gledati njegove mečeve, nekmoli navijati za njega.

  19. Zar nisu Rusi došli Srbiju na turnir. Čak je Rus pobedio Novaka I osvojio turnir. Naravno da treba da ide,bas zbog Australije I Amerike.

  20. Bio i ostao rusofil, neka radi šta hoće! A i misli da je jako pametan. Lol

  21. Ovo je verovatno poslednja ozbiljna sansa da Djokovic odluci o tome da li je on fenomenalan sportista i jedan od najboljih tenisera u istoriji ili je on covek sa nekakvim politickim pretenzijama ili samo pijun u rukama politickih mocnika… za donosenje ovakve odluke, obzirom na Novakove predhodne greske, potrebni su mu obrazovani i strucni savetnici …nazalost, nisam veliki optimista.

  22. Благо нишчима духом….. Једино је дух неуништив…
    Власт је сласт. Ко влада, може и да настрада.

  23. A iz severne koreje niko….slab je to turnir “mira i demokratije” :)))))

  24. Bravo braco Rusi, mnogo botova ovde ima u komentarima, cast izuzecima…Botovi smesni ste i realno u manjini, samo sto montirate ovde hahahah

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.