"S Vidićem ka vrhu Evrope": Oglasio se klub koji je delegirao potencijalnog predsednika fudbalske Srbije 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Uprava Jedinstva sa Uba obratila se domaćoj javnosti povodom najavljene kandidature čuvenog kapitena Mančester junajteda.

Nemanja Vidić još nije zvanično aplicirao za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali je javno najavio svoj ulazak u tu borbu i obećao bolje sutra za naš najpopularniji sport.

I svakodnevno dobija glasnu podršku za svoju nameru da počisti nataložen mulj i s novim ljudima zavede nešto drugačiji red na Terazijama 35. Ukoliko većina od 85 glasača bude uz njega.

Tako se danas oglasilo i Jedinstvo sa Uba, preko kog je postao član Skupštine FSS, što je bio osnovni uslov za učešće u trci za fotelju Slaviše Kokeze, čija se ostavka desila još u martu 2021. godine.

„Gospodin Nemanja Vidić je u Skupštinu FSS ušao kao kandidat našeg kluba, tako da je jasno da ima našu podršku. Upoznati smo sa njegovim planom i raduje nas što svoje znanje i energiju želi da stavi u službu rešavanja problema koji muče srpski fudbal.

Nemanja ima veliku i iskrenu želju da pomogne srpskom fudbalu, ujedini sve nas u fudbalskoj Srbiji i da tako ujedinjeni konačno krenemo ka vrhu Evrope“, glasi poruka poslata iz sedišta ovog niželigaša.

Posle neuspelih izbora prošlog oktobtra, kada je već viđeni predsednik Nenad Bjeković po pritiskom povukao kandidaturu, ponovljeni bi trebalo da budu održani 14. marta, a poslednji dan za prijavu kandidatura je 27. februar do 14 časova.

Čaršija je osim Vidića „kandidovala“ još bivšeg ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića i igračku i funkcionersku legendu Crvene zvezde, Dragana Džajića, međutim ni jedan ni drugi se još nisu izjasnili.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari