Šampion Nemačke deklasirao Crvenu zvezdu u prvom kolu Lige šampiona

Ostavite komentar


  1. Imam utisak da je navijač Partizana pisao ovaj tekst. Ja sam apsolutno neutralan po tom pitanju, i nije mi jasno o kakvoj sramoti i deklasiranju govorite. Svi znaju kakav fudbal trenutno igra Bajern a kakav Zvezda, i niko nije očekivao pobedu. Momci su se trudili, ali realno nisu imali nikakve šanse da ugroze protivnika. Jednostavno su bolji i nadmoćniji u svakom pogledu. Niko ne očekuje da Zvezda prođe grupu, postoji nada, ali nije realno za očekivati. Po meni su odigrali u skladu sa očekivanjima, nema govora o deklasiranju.

    1. Lik koji je pisao tekst je bio blag. Realno je Bajern urnisao Zvezdu. Bilo je 3 prečke, stativa i bar 2-3X su izbacivali loptu sa gol linije. Pri tome Zvezda veći deo utakmice nije prelazila 40m od svog gola. Kao da igraju likovi iz beton lige. Da im je trebalo dali bi i 8 komada nego nije trebalo pa su lagano odradili tekmu. Ali u Beogradu može lako da bude rekordan poraz za CZ.

      1. „nismo mafijaši“ u Beogradu mora biti najmanje 3:0 za zvezdu jer je pred stadionom Vulinov T55

    2. Ako je odnos u posedu lopte 73-27% odnos suteva ka golu 33-7 od toga u okvir 11-0 onda se to nazove pravim imenom a ne “Jeftina 3 gola Bayerna “,Hrabra Zvezda porazena u Minhenu. Reporter posle utakmice pocinje izvestaj sa ostaje zal za propustenim .prilikama..Da je kojim slucajem sinoc boks bio u pitanju uz ovakvu statistiku porazeni bi dugo bio lecen ako bi preziveo.

    3. Pa, da, sve sto si rekao je tacno, i to se zove deklasiranje. Ne znam ko se nasao prozvanim ovde?

    4. Svaka vam čast ako uspevate da budete neutralni. Kad je „Zvezda“ u pitanju važi ono iz reklame „ili jesi ili nisi“. Ili navijaš za „čuvare srpskog identiteta“ – kako reče Terzić u poruci Vučiću, ili si realista pa ne voliš da čuješ ni da im se ime pominje. Kome nisu dovoljna dva penala od prošle nedelje i kriminalno oproštenih 10 miliona evra duga od strane državne institucije, dok se „Partizan“ kažnjava samo zato što je Jugoslovensko sportsko društvo, taj je realan ko Veljina baba Simana. Što bi reko Milojko Pantić pre nego je shvatio da nije planiran za prvu „Zvezdinu“ postavu u timu propagandista „Partizan je najveće zlo u srpskom sportu ikada“. Po meni koji nisam neutralan, pitanje je dostojanstva navijati protiv. SANU, SPC i FK CZ, tri stuba srpstva, kako reče naš „veliki“ sportski radnik Nebojša Čović, pa predlažem da se uvede pravilo: „Zvezda“ počinje utakmicu uvek sa 2:0, a u slučaju potrebe, ako nije dovoljno, sudija je ovlašćen da svaki aut pretvori u penal. Pa nećemo mi valja dozvoliti da neki „Javori“ ili „Donji/gornji/srednji Sremovi“ nose bodove iz „hrama fudbala“.

    5. Niko ne ocekuje da pobede Bajern ali armija navijaca ocekuje da ne igraju kukavički totalni bunker i da im je jedino bitno da prime sto manje golova. Eto uspeli su i primili samo tri. Utisak koji su ostavili je ravan broju golova koje su dali jedno veliko NULA.

    6. Izgleda da nisi pratio utakmicu. Posed lopte 72:28 za bavarce.Ukupno suteva: 33:7 u korist bavaraca. U okvir gola 11:0 za bavarce.Korneri: 14:2 za bavarce. I da ne redjam dalje. APSOLUTNA dominacija bavaraca. Zvezda je srecno prosla. U Beogradu ce da primi vise. Ziv bio pa video.

    7. Moj komentar se odnosio na to da je prikazano bilo potpuno očekivano, i da je to realan odnos snaga. Tekst je pisan u maniru kao da se očekivalo mnogo više od Zvezde, koja ni po čemu ne može da parira Bajernu. Da je Bajern dobio Totenhem 3:0 to bi bilo deklasiranje. Ne vidim kako je Zvezda degradirana u ovoj utakmici, to je realan i očekivan odnos snaga.

    1. Zar niste mogli da propustite priliku da ponovo pisete o politici? Sta se to desava sa ljudima, zasto ste toliko opsednuti svaljivanjem krivice na druge? Mizerno. A sto se tice teksta, o kakvom deklasiranju je ovde rec, dobar deo protivnickih igraca je igrao protiv reprezentacije Brazila, potpomognuti samo najboljima, realno je da slaba Zvezda izgubi, sve je na njihovoj strani, nasim igracima je san da u Bajernu greju klupu. Nije bilo 7+

  2. Alo , sine Miloje, nemojte danas da dajete golove imam dogovor sa Merkelovom da neću morati još dva meseca da priznam Kosovo. Reci Vukanoviću ako ga neko bude zvao da to nisam ja.

  3. Definitivno verujem da se prema Zvezdi Danas odnosi subjektivno i da ne voli Zvezdu. To verujem nakon procitanih izvestaja sa tri utakmice. Ima i druga opcija, da pisac nema blage veze o fudbalu.

  4. Drugari,
    Crvena Zvezda je krenula iz minusa, koliko se sećam, od 65 miliona evra, pre samo nekoliko godina – čuvena šampon generacija. Narednih godina, očekuje se, biće u plusu. Za tri sezone, samo sa evropskih takmičenja prihodovala je 40 miliona evra.
    Zagrebački Dinamo, koji je britanska štampa pre nekoliko godina progasila za najlošiji klub u istoriji evropskih takmičenja, držao se matrice i sada igra dobro.
    Sve mora da se plati, pa i na ovakav način
    Odrastite.

  5. Drugim golom je Zvezda pokazala koliko vredi.
    A treci gol Bajerna je bio cisto ismevanje nemocnog protivnika.
    Konstatacija iz naslova je tacna.

  6. ovo je očekivano bilo, druga je stvar što su novinari pričali priču o potencijalnom iznenađenju. ovde je razlika u klasi. ono što je loša vest je da sam juče malo gledao i drugu utakmicu i priče o „možemo sa olimpijakosom“ mi više ne piju vodu. olimpijakos ja vrlo iskusna ekipa i čisto sumnjam i u treće mesto. Ako bude zvezda treća treba da slave kao bari 1991.

  7. Svako ko bi pregledao snimke baraža za učešće u Ligi šampiona, koje je Zvezda igrala lane sa Salzburgom, a ove godine sa Young boysom, uverio bi se da je naš šampion imao veliku pomoć Fortune. Rezultat toga je da je opet ušao u društvo koje mu ne pripada. Ipak, pojedinci će dobro da se omaste, a privatizaciju niko i ne spominje. Bruka Zvezde u Evropi se nastavlja, jer i pored mnogo golova koje prima, najbolji njen pojedinac, po pravilu bude golman Borjan.

  8. Ruku na srce ali zvezda je sinoć trebalo da primi još najmanje ovoliko.slušam kako su imali neke šanse ali ja ozbiljniju šansu nisam video.

  9. Dajte ljudi, pa pogledajte strane sajtove malo, i sta se tamo pise..
    Sasvim je ocigledno da je Bayern bio veliki favorit, ali je Zvezda igrala hrabro i imala svoje sanse. Svaka im cast za ono sto su prikazali. Verujem da ce iz godine u godinu igrati bolje i sa vecim iskustvom u LS moci da pariraju mnogo bolje svojim protivnicima.

    Svim kriticarima i pljuvacima zalim da kazem da stave prst na celu i razmisle bolje pre nego sto napisu par redova..Igrali su protiv velikog Bayerna!

    Pozdrav!

  10. Treba biti objektivan ! Njemci. Englezi Spanci Talijani pokupe sve sto vredni u Eu a Jugovici prodaju sto vredni da bi prezivili financijski u Njem nije retko da u drugoj lizi npr u Haburgu pojave 50.000 gledalaca protiv bilo koga u Zagrebu pak 4-5.000 Ako ne igre. Dinamo sa Hajdukom ili U Beogradu Zvezda sa Partizanom

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.