Šampion rutinski: Zvezdi pomogao i igrač Vojvodine neshvatljivim autogolom

Ostavite komentar


  1. Penal, iskljucenje, igrac vise, oprobani recept „Sampiona“ iz proslih sezona…

  2. Znalo se to unapred, penal,autogol, ajmo „novootvoreni putem“, dalje, cirkus,svav

  3. Pomogao im je,dobrano,i sudija dosudivši nepostojeći penal,potom
    dodelivši drugi žuti/crveni Busniću…
    Nije to potrebno Zvezdi jer stvarno ima dobar tim i trenera.Ovako ?

  4. Sa takvim novinarima, i ovakvim izvestavanjem, koja je razlika izmedju vas i Vucica?Partizan komadaju i izivljavaju se, vi cutite i uzivate sa predsednikom u Zvezdinim kradjama.Sram vas bilo novinari!

  5. Ajde vi padtizanovci brinite vašu brigu pustite zvezdu da igra svoju igru vama je uvek kriv sudija,niste vi za ovaj rang,opet ćete se boriti za 4 ili 3 mesto.sto se tiče vučića vodite računa da vam ne dodje izvrsitelji za porez plaćajte porez kao i svi u srbiji ili u beogradsku ligu.dali sme neki klub u evropi da ne plati porez nego ste navikli da živite na državne jasle.

  6. Lepo je kad se primeni uvežbani pad za penal, a kasnije ide sve lakše! Iskreno to Zvezdi ne treba, ali to je jače od njih i tradicija se poštuje.

  7. Na snimcima sa utakmice nemamo dobar pregled (ugao kamere)kod dosuđenog penala za Zvezdu. Mislim da je prestrogo dosuđen jer je igrač okrenut leđima na samoj ivici šesnaesterca (nije u prilici da ugrozi gol).
    Sumnjivo je dodavanje Ivanića Kangvi kod drugog gola, ofsajd ili ne? Kraso je bio u pasivnom ofsajdu. Crveni karton ne komentarišem, nisam bio na utakmici.
    Odbrana Vojvodine je izgledala kao juniorska ekipa nižerazrednog kluba…autogol, lagano dodata lopta Kangve glavom ka Krasu,koja prolazi mimo nogu igrača Vojvodine(mogao je da je šutne u gol-aut), Lučićev gol, gde opet odbrambeni igrač neadekvatno reaguje (lopta prolazi pored njegovih nogu) itd.
    Da li je ovo bila „prijateljska“ utakmica i da li je sudija u „sentimentalnoj“ vezi sa Zvezdom videćemo.
    Prava slika zvezdine „moći“ će se videti na međunarodnim utakmicama.
    Ovaj komentar je napisao stari zvezdaš, čisto da se zna.

  8. Ne zameram ovim šampionima na baterije ništa. Oni rade svoj posao godinama. Ne razumem ove sklanjače…. Kome je to više zanimljivo?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.