Saradnja, prijateljstvo i sukobi porodice Đoković sa Beogradom, od vremena Đilasa do vladavine SNS-a: Zašto slavni teniser vraća terene Gradu?

Ostavite komentar


  1. … verovatno je video je da je to bure bez dana i da ulaganja u džepove moćnika prevazilazi troškove gradnje.

  2. U stranim novinama bila je vest da je licenca za turnir bila pozajmljena od Tiriaca, i da je nedavno Tiriac prekinuo saradnju i uzeo licencu nazad.

  3. U naslovu ovog teksta treba da stoji: ZASTO je Novak uzimao te terene i ko mu je to poklanjao?

  4. Jel vam sada i Đoković smeta, ima li bilo šta što je povezano sa Srbijom da vama ne smeta?

  5. Brod tone … polako ali sigurno … Putnici to osećaju i bježe da bi spasili svoje živote i kapital …

  6. Kad je bilo zašto da nije bilo zato?Zato što nije sledio put kolege Janka…

  7. 2020 godine je u roku od 2 dana iskrčeno par hektara šume na obroncima planine Rtanj. Znam, jer sam u petak bio tamo, a u nedelju od šume su ostala samo poobarana debla. Govorilo se da tu Novak Đoković i dr.Nestorović treba da prave neku bolnicu za plućne bolesti. Ali je ostao taj problem da ga opština Boljevac uslovljava da uvede i vodu do obližnjeg naselja Rtanj. Nekako ne ide otvaranje objekta koji nema vodu.

  8. Nole, nemoj da sarađuješ sa ovima. Zbog svega, a naročito zbog toga što nastradaloj deci nisu doneli ni cvet, a kamoli sigurno detinjstvo pre nego što se sve dogodio.

  9. Pa sta je promenjeno kad se ulaskom u APR vidi da su zastupnici firme Tara 2016 S njegova direktorka Fondacije, kum i ovaj jedan doktor?
    Bez obzira na dostignute neslucene visine Zakon je isti za sve a iz gore navedenog se vidi „mutljavina“ od samoga pocetka od strane Djokovica i da tu nisu cista posla

  10. Што се не врате у Крагујевац,који су злоупотребили да би добили локацију у Београду.Мислим да је то било 2008 год.
    када су Новаков тата и стриц тражили и добили од града Крагујевца преко 3 хектара,на 500 метара од центра града,код великог парка.Свих 87 одборника Скупштине града су једногласно донело одлуку,да се та локација да Ђоковићима на 99 година,и
    шта би, Београд им даде нешто,а они од Крагујевчани направише мајмуне,е тако је било.

  11. Zasto se ne pozabavite Jeremicem i njegovim malverzacijama. Nego usta uzimate svetskog sampiona.

  12. A šta sa onim zgradurinama koje zaklanjaju pogled sa Kalemegdana ? Puj puke ne važi,uništili pa napustili

  13. Ноле,
    Дођи у Бањалуку,ми те обожавамо.
    Али прво откачи од себе оне гребаторе на власти.
    Купе поене на рачун твог имена а нису ти ни до кољена.
    Идемооо

  14. Novak je uzeo nesto sto nije njegovo kao „poklon“, pa koji „dobar“ covek to radi?

  15. Увек ми је био антипатичан Новак Ђоковић и као тенисер и овако генерално као појава. Све око њега и његове породице је било сумњиво од почетка и испоставило се сасвим тачно. Ја заиста нисам изненађена свим овим што се везује са ову породицу. Србију су гледали само као простор да се искористи,а народ залуђивали са прављењем Новака Ђоковића божанством. Наравно, то је код већине и пролазило, али са поносом могу да кажем код мене НЕ.

  16. Nikad dosta ,važno je ostati dužan državi ,što bogatiji dug veči,neka plate najsiromašniji, takav je red

  17. Ako je i od Novaka prevrsilo je svaku meru.Pametno resenje je da se sve vrati gradu Beogradu.

  18. Najvise brine spominjanje Rtnja. Pa hoce li se vec jednom stati na put devastaciji prirode? Svi cesto mesaju doprinos sportu i promociji zemlje (za koje mu samo treba odati postovanje) i poslovne aktivnosti porodice Djokovic. Ovo drugo je krajnje upitno i po tome se Novak i porodica izgleda ne razlikuju nimalo od bilo kog tzv kontraverznog biznismena. Primetno je da ne placa porez (ima prebivaliste u Monaku), ali tamo ne ulaze. Time samo pokazuje da je u poslovnom smislu deo kleptokratsko-koruptivnog miljea Srbije. Tesko da se radi o nekakvom patriotizmu, posto profit ne poznaje patritoski naboj.

  19. Možda je Novak ipak konstatovao apele koji su um upućivani za kriminalan plan izgradnje i devastaciju ispod Kalemegdana? Možda je ipak shvatio u koliko malverzacija je uključena njegova porodica? Možda je ipak shvatio da se ne radi sve na silu i na konto nekog imena? A možda im je i muka od raznoraraznih reketa?
    A možda i prepušta priču Tipsareviću na Olimpu?

    U svakom slučaju dobra vest za Kalemegdan. Kad bi u ovom gradu sedeli normaln urbanisti možda bi i došli do adekvatne lokacije za teniski centar, koji ovaj grad treba da ima, što da ne, ali da se do njega dođe na adekvatan način… što se desiti neće

  20. Novak je toliko ucinio za Srbiju.Lideru SNS dolaze Kineski i Ruski predsednik na noge.U vreme Tadica smo bili po nizeni i zaboravljeni!

  21. Kako rece jedan ovde,vlast nije donela cvet za nastradalu deci.Zar vam nije upalo u oci,Novak nije komentarisao nista..iskoristio u Rimu,pred kamerama da zaplace?30 sekundi da napise poruku,toliko nije imao vremena??? Boli Djokovice uvo za Srbiju..malo se razocarah!!!

  22. Ruši se isforsirani „srpski svet“ još tamo od davne 1990 god. Antisistem vrednosti bušan na sve strane – korupcija i partokratija proždiru svoje podanike i poslušnike, REM Patrijarh araluče unaokolo, Đokovići (ne bez Novakovog znanja) muljaju na sve strane…Sve zajedno prezrelo za totalni reset pa ili nestanak ili sve opet ispočetka ali sasvim drugačije nego decenijama do sada.

  23. Vraca zato sto mu vise nije ekonomski isplativo, a vi mozete da pisete sta hocete

  24. Novaka više ne gledam kao slavnog tenisera, niti kao dobrog čoveka, sve je rekao o sebi podrškom AV.

  25. Ja na ovo gledam,na dogovorenu priču u ovoj tragičnoj situaciju.Svi oni očekuju,opredeljivanje naroda za i protiv.Da li će im proći,pitanje je strpljenja gradjana…

  26. aman pa ocaj je u kriminalu ..iako je postojala zabrana tu je RADJENO na divlje ko zna sta su sve uništili od vrednosti dno dno dna…..ko je gradio ko ….dokle vise uništenje istorije dokle….

  27. Neka ide u Banjaluku. Beograd ima vaznija mposla od natezanja sa Djokovicima.

  28. Ej ,Srbijo sa zavidnim ljudima. Ima li normalnih ljudi, bez ogovaranja i zlobe.?????

  29. Što se toliko o tome piše.Sigurno je imao razlog,ne bi on ostavio sve to za džabe.Toliko su uzeli najboljeg zemljišta u Beogradu,a zašto? Zato što je najbolji teniser.Ako je najbolji,najbolji je za sebe i svoje.Šta mi imamo od toga.Ništa.Zsšto bi smo poklanjali nekome ko ne zna šta ima,još,da ima još više.A on nama neku crkavicu za vrtićr.I od Novska,je mnogo

  30. Kao sportista odličan, kao čovek nula. Pohlepni ljudi.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.