Savićević odbio Terzićev poziv, ovaj mu rekao da je dupla nula

Ostavite komentar


  1. Savicevic spada medju najvece zvezdine zvezde cak daleko pre nego piksi , tuzno je sto neko iz zvezde govori o njemu kao duploj nuli i neuspesnom predsedniku . Terzic sebe naziva uspesnim predsednikom a igrace prodaje po mizernoj ceni a mnogo ih skupo placa , da nije pomoci drzave zvezda bi stavila katanac a terzic je sve samo ne uspesan , vidi se dokle je doveo ofk beograd Ako si ti terzicu uspesan sta je onda mamic gde dinamo ne dobija nikakva sredstva od drzave a po kojoj ceni oni prodaju igrace i placaju veliki porez drzavi

  2. Ja sam jedan veliki zvezdaš i imam prava da ovo kažem : Ko je bre taj Terzić pa da se tako obraća jednom Dejanu Savićeviću, mrš bre više iz Zvezde Terziću hoštapleru jedan !!!

  3. Bravo Savicevicu, bravo Vidicu, bravo Koromane, bravo svim velikim sportistima koji imaju svoje ja, svoju rec i moral i ne kriju se da javno kazu ko je parazit, ko unistava fudbal.Ako oni ne smeju, ko ce, obican radnik? I sram da bude ostale slavne sportiste koji cute ( mogao bih i da ih imenujem, ali zbog korektnosti propusticu).

  4. Terzic je koruptiran ti svi mi znamo.
    Neznam kako Savicevic radi u nogometnom savezu CG, samo znam
    da je bijo odlican nogometas u Zvezdu. Savicevic zasluzuje pozivnizu
    da bude na utakmicu Zvezda Milán.
    Savicevic je Zvezdina zvezda.

  5. Više od duple nule je Terzić. Jedna od najvećih sramota srpskog fudbala. Sve je kod njega neregularno. Alfa doktor, lice sa poternice, persona non grata u CG, uništio OFK Beograd… Pljačka FKCZ kao što su to prije njega radili Džajić i Cvetković…Klub je više dužan nego kad je on došao u klub… Direktor kluba je karikatura od direktora. Žalosno je što je njihov tim lider u prvenstvu Srbije.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.