Savo Manojlović o FK Partizan: Vučelić nikada nije radio ništa bez isisavanja resursa države 1foto (BETAPHOTO/MILAN ILIĆ)

Lider Pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović ocenio je večeras, povodom krize u Fudbalskom klubu Partizan, da „u bilo kojoj normalnoj državi“, ljudi poput Miodraga Vučelića i Miloša Vazure „ne bi smeli da vode bilo koji sportski klub“.

„Njihov rad i imovina, kao i imovina svih sa kojima su sarađivali, trebalo bi da budu predmet temeljne istrage nezavisnog pravosuđa. Vučelić je simbol ‘čoveka’ čije se bogatstvo uvećavalo kako se Srbija smanjivala“, objavio je Manojlović na društvenoj mreži Iks (X).

On je naveo da Vučelić „kroz svoju karijeru, nikada nije radio ništa bez isisavanja resursa države, uništavanja institucija i izdaje svih onih koje je iskoristio“.

Manojlović je ocenio da je Vučelić „izdao ji Miloševića i Đinđića“, a da je završio „na novim funkcijama“.

„Tokom mračnih 90-ih bio je politički komesar RTS, salonski zagovornik rata, dok je uz tompus srbovao i patriotisao. Dok su stotine mladića ginule na ratištima, Vučelić je gomilao novac za školovanje svoje dece u inostranstvu“, naveo je Manojlović.

Kao urednik, Vučelić je, smatra Manojlović „izdao novinarstvo podređujući ga politici“.

„Danas, izdao je i FK Partizan, uništivši ga kao sve drugo čega se dotakao“, istakao je Savo Manojlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari