Savo Manojlović o FK Partizan: Vučelić nikada nije radio ništa bez isisavanja resursa države

Ostavite komentar


  1. Bravo Savo, ova bagra treba da budu u zatvoru i sva imovina koja su zadužili klub oduzme od njihove imovine koju su stekli, da se nadoknadi šteta kkubu, a ova bagra ode u zatvor i robija šta su od kluba uradili.

  2. I opet će !!! koliko se ja razumem u srbe, sve dok ima dobre relcije na Banjici, Vučela će drpati koliko god može !!!

  3. Sve je tako i svi pošteni i radni građani Srbije misle kao ti. Treba im uzeti bogatsrvo koje su stekli na grbači poštenih i radnih građana Srbije!

  4. Savo, ostavi se gmazova i gnjida. Jutros, posle jučerašnje kuknjave i pretnji partizovaca u srcu duši,
    danas je prvi put ČOVEK JAVNO REKAO ko bi da uništi Partizan. Naravno nedostojni! ŽELJKO OBRADOVIĆ JE JEDINI, HEROJ VREMENA zla. Sinoć 18.500u Areni sve govori. Ostavi se SAVO gnjida i bande izvršilaca. NAJODGOVORNIJI ZA SVOJE LUDILO mozga je nedostojni!

  5. Naravno da je sve tako. Politika mora da izađe iz sporta ali je nažalost problem finansiranja klubova bez države i uticaja politike.
    Rešenje je privatizacija.

  6. Vučela i Vazura trebali su odavno da budu ćorkirani za dugogodišnje uništenje FK Partizan.Pored njih i cela skupština i počasni predsednik Ćurković.Pokrali su državni klub,a oni postali bogataši,obične gnjide lopovske.Država mora da reaguje,javnos to očekuje,da se pravda zadovolji.

  7. Iako se sa politikom doticnog Manojlovica skoro uopste ne slazem, s e sto je za Vucelica napisao je istina. Zagovarao rat sa Dedinka sa tompusom u ustima, dok su Srbi ginuli. A negova deca preko na skolovanju, kakav rat…

  8. ..mnogo je tesko danas u Srbiji govoriti istinu o bilo cemu a pogotovo o ovoj temi..rezultati sportski su porazavajuci ogromni novac se vrti oko klubova a na zelenoj travi nemo ko da ganja loptu i klubovi su na prosijackom stapu..treba konfiskovati svu imovinu u ime klubova i navijaca od Vucelica do Terzica..

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.