Savo Milošević neće voditi Partizan u Lučanima, na klupi će sedeti saradnik Aleksandra Stanojevića 1Savo Milošević, Foto: STARSPORT

Posle bolnog udarca “ispod pleksusa” zadobijenog u večitom derbiju fudbalere Partizana očekuje meč 10. kola Superlige protiv Mladosti u Lučanima (nedelja, 17 časova).

Ovlaž pogledom na imena rivala to bi u neka srećnija vremena po crno-bele trebalo da bude rutinski put u Dragačevo, ali pogled na tabelu je sušta suprotnost.

Mladost je pod vođstvom trenera Nenada Lalatovića prvi prtailac lidera Crvene zvezde na tabeli sa 19 bodova, dok je Partizan prvi, ali ispod crte za plasman u plej-of sa 11 bodova, doduše uz dve utakmice manje od devet planiranih.

Prosto nezamislivo zvuči podatak da crno-beli pod vođstvom Aleksandra Stanojevića nisu slavili na osam vezanih mečeva, što u prvenstvu, što u kvalifikacijama dva evropska takmičenja.

Nisu se fudbaleri Partizana radovali još od 4. avgusta i duela sa pančevaćkim Železničarom, a crni niz pokušače da prekinu na “vrućem” gostovanju bez pomoći sa klupe novog-starog trenera.

Savo Milošević će početi sa radom u ponedeljak, 30. septembra, a ekipu će u Lučanima sa klupe predvoditi Branko Vukašinović, inače saradnik Aleksandra Stanojevića u dojučerašnjem stručnom štabu.

Prvi meč Miloševića u drugom trenerskom mandatu na klupi Partizana biće protiv Tekstilca 5. oktobra na domaćem terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari