Selektor Stojković smatra da njegov tim nije zaslužio poraz od Mađarske: Nije smak sveta, lopta nije htela u gol

Ostavite komentar


  1. „…neobjašnjivo iz dve odbijene lopte…“!! Da li imamo nekoga kome je objašnjivo da nas vodi?

  2. Piksi daj ostavku, pošteno si je zaslužio ! Ali verovatno se ti ne pitaš ni oko toga, pa pitaj gazdu da li smeš da abdiciraš (kralju) u ime naroda.

  3. Tim??? Ne da nisu zasluzili poraz,vec su imali srecu da nije bla katastrofa od 10 razlike!!! Srbija mora da shvati,fudbal nije nas sport!!! U njih se ulaze najvise na stetu drugih sportista! U zadnjih 30 godina,fudbal je bruka za Srbiju!!!!Sta da ocekujemo od nekih jakih reprezentacija?Francuska,Engleska,Nemacka,Italija,
    Španija,Holandija…Mi u balkanskom regionu nismo u prvih 5!!!Grc,turci,madjari,hrvati,slovenci su ispred nas a mozda i makedonci i crnogorci. To je fudbalska realnost Srbije!!!!

  4. hahaha pa nista se nije promenilo od svetskog prvenstva samo se nastavlja agonija ….samo jako strucnjaci

  5. A sta vise Stojkovic ima da kaze.on je najlosiji selektor u zadnjih 30 godina i ovaj posao nije za njega definitivno.Kako ga ne smenite nije mi jasno.Pored ovakvih stadiona u drzavi on nista ne zna.bruka

  6. Važno je da čovek izvuče pouku ,sada je lopta kriva s ni publike nije bilo ,..pa biće revanš kod Orbana …

  7. Pa mi igramo bez krilnih napadača. Ovi novi igrači moraju da pokrivaju cele strane. Tako da igramo i bez bekova.

  8. Pod hitno raspustiti ceo FSS,najuriti Stojkovica i celu njegovu bulumentu i stopirati gradnju debilskog stadiona od 700 miliona evra!Gradjani Srbije,razmislite da li ovako siromasnim gradjanima treba tako skup stadion?

  9. Sreća prati hrabre. Da se igralo još 90 minuta mi ne bi ništa postigli, usled katastrofalne koncepcije.

  10. Sramota, bolje da ne daje izjave. Njegova postavka je katastrofa, taktička nula. Ovo ne treba više gledati @

  11. Filozof sa Čaira. Te lopta nije ‘tela da uniđe, te nije važno koliko te puta nakantaju, već da posle svakog poraza ustaneš i ponovo počneš da se puvaš, itd.
    Čitam komentare na b92 (preko hiljadu komentara). Nekoliko motiva se provlače, od kojih mi je najinteresantniji da Srbi ne znaju da igraju fudbal. Ono fakat je da smo nemači pojima na reprezentativnom i klupskom nivou. Ali, isto bi moglo da se kaže i za pevanje. Ako su reperne tačke Aca Lukas i Jelena the Diva, onda se lako može zaključiti da nemamo pojima ni sa pevanjem. Desetine mladih talenata pokazuje da se Cune Gojković, Vasilija Radojčić, i ostale legende, nisu džabe rodile. Isto je sa fudbalom. Ima kao šaše klinaca koji se ne sapliću o sopstvene noge, koji znaju da šutnu, da driblaju, da prime i daju pas. Ali ti klinci ne zavređuju pažnju raznih Bara Đora, Karadžića, Terzića, Vučelića, ….. Gde god ima love koja može lako da se lapne, tu se navuče šljam i sisa do propasti.

  12. Piksi i ti si prolupao kao taj što te postavio za selektora.Kao neće lopta u gol, duboka trava itd.Imaš para, stanove po evropi beži odavde i sačuvaj bar malo tog obraza. Samo nešto, da li ste častili ti tvoji igrači sudije za Ronaldov gol u Beogradu.

  13. Kamerun ponovo. Mogao je sačekati sa izmenama do 90 minuta. Kakva država takav i fudbal. Ironija je htela da nam presudi Orban. Možda bi trebalo da ide kod neke vračare da skine zle čini sa srpskog fudbala i oslobodi ga od nečastivih ili da prihvati vođenje tima na način na koji je to radio Arkan dok je vodio Obilić.

  14. Сморке је све рекао. Поред тога, пратим фудбал преко 40 година. Давно сам увидео да је Стојковић један демагог. Лажни сјај.

  15. da je Pikse ,profesionalni promašaj i da od reprezentacije neće biti ništa i još gore od toga,bruka neopisiva i samovolja jednog.

  16. Stojkoviću, i ti i Aleksandar Vučić hoćete Nacionalni fudbalski stadion pored toliko stadiona u Beogradu i Srbiji većih i manjih dimenzija. Navodno onda će se postizati bolji rezultati. Da možda to nije pranje novca, 500 miliona eura. Glupost. Imamo svetske rezultate i medalje iz sportova koji nemaju nikakve uslove za razvoj, a vas dvoje hoćete nešto mega. Sramota !

  17. Lopta nije htela ni protiv Bugarske. Ocigledno je da nece lopta u gol ako je tvoji izabranici na nateraju, a za to im treba odgovarajuca forma

  18. Piksi,ti si bio kao igrač,fudbalski čarobnjak.Kao trener,nisi se snašao.
    Videlu smo na SP.Vodiš 2:0 i forsiraš napad sa 3 igrača u zadnjoj liniji.Kako naivno iz 2 kontre(što je nedopustivo),
    primamo 3 gola.Napad je OK,i to mi je razumljivo zbog tvojih afiniteta,ali odbrana,taktika,loše.Kao amaterski trener ja bih progustio linije i sačekao na svojoj polovini,sa viškom jednog veziste
    da klupe i završio posao.
    Nemoj se vaditi,ako statistika ne laže
    (nisam gledao prenos),ona kaže ukupno TRI šuta u okvir gola u celoj utakmici.
    Sory!

  19. Neśto mi ne štima kod Piksija,jer kažu da samo intelugentan igrač može da igra vrhunski fudbal.Međutim,kad slušam kako on priča,dođem do zaključka(jer ne zna sastaviti pametnu rečenicu)da nije ni slučajno pravilo ako si bio super igrač,da ćeš i takav trener biti.Ne bih da izustim ono što mislim i još uvek poštujem pobedu nad Portugalom ali bilo bi moralno da ON da ostavku i da se odrekne isplate po Ugovoru.
    Elem,dok se FSS potpuno i iz korena ne promeni,nema tu sreće.Nacionalni stadion potpuno nepotreban Ima ih dovoljno.
    Fudbal nije naš fah,niti nacionalni sport…
    Košarka,odbojka,vaterpolo i individualni sportovi-OK.Piksi pozdrav od jednog dedice
    (72 god.),koji je pikao loptu.

  20. Па мораш да шутнеш према голу да би лопта ушла у гол!
    Ти си сад у проблем(у), овај твој Непоменик је уписао за кошаркашког тренера, али питај недимовића, он је пре министарске фотеље куцао тикете у локалној кладионици, сигурно може да вам помогне… да упропастите репрезентацију!

  21. vi iz novina danas , ste iste pickice kao i kurir, ne objavljujete moje komentare zato sto sam rekao da svi vi i pozicija i opozicija klecite na kolenima i zestoko pusite ambasadoru Hilu i ostalim americkim jajarama. Jebi se jajaro Drazo i ti tvoje novine, popusi mi ga!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.