Selektor Dragan Stojković posle duela sa Austrijom: Srbija će biti dobra u Nemačkoj, ne može da bude drugačija

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da utičemo na politički izabranog selektora, ali mogu da ne navijam za njegov tim.

  2. Ti nisi dobar selektor. Ti si politicki izabran od Vucica a ne od strucnih ljudi u oblasti fudbala. Isto tako imam utisak da je tvoje ponasanje vrlo cudno. Delujes kao neispavan covek. Podnesi ostavku i spasi Srpski fudbal.

  3. Kakav selektor takva i reprezentacija
    Kao da nekoga ko nikad nije čuvao ovce zaposlite da bude čobanin covek veze nema nemože igračima da objasni gde ko treba da stoji i sta treba da radi

  4. Može li se ikad u fudbalu, našwm, imenovati neki makar elementarno pismen čovek i čovek koji ume civilizovano da se ponaša ? Može li takav da se nađe? Ima li negde takav? Ili stalno za selektore biramo neznalice i ljude koji
    se ponašaju primitivno. Da bi selektor bio autotitet mora da ima znanje, a da bi imao znanje mora da ima pamrt da usvoji to znanje i mora da bude spreman da uči i da ima kapacitet da uči. Takođe, potrebno je da ima manire, da ume da se ponaša da bi imao uvažavanje od svih. A ne da bude primitivac u odelu.

  5. Biće bolji u Nemačkoj? Deda Mraz i Zubić Vila ne bi nam pomogli sa ovim selektorom i njegovim manekenima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.