Selektor Dragan Stojković posle meča u Briselu: Solidna provera za utakmicu u Leskovcu 1Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je posle prijateljske utakmice u kojoj je njegov tim izgubio (1:0) od Belgije, da je zadovoljan kako su “orlovi” odigrali drugo poluvreme.

“Dobar trening meč za Srbiju i Belgiju. Solidna provera za mnogo važniji meč, koji nas očekuje u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope. Plan je bio da napravimo rotaciju u timu, pred važniji meč protiv Bugarske. Odigrali smo u drugom poluvremenu mnogo bolje, imali posed, nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Pokazali smo reakciju posle prvog poluvremena i gola koji smo primili posle greške. Uglavnom znamo šta želimo za ono što nas očekuje 19. novembra”, rekao je selektor.

On je dodao da je meč u Briselu pokazao da Srbija može ravnopravno da igra sa ekipom kakva je Belgija.

“Kad god se igra utakmica, uvek se traži da budete odgovorni, meč je pokazao da možemo da pariramo ovako jakim selekcijama kao što je Belgija, a istovremeno da se pruži prilika većem broju igrača. U mislima nam je, ponavljam, meč u Leskovcu, okrećemo se njemu, znamo šta želimo“, izjavio je Stojković i pohvalio partiju Lazara Samardžića, koji se prvi put našao u startnoj postavi reprezentacije Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari