Selektor Srbije i dalje ubeđen u svoj ugao gledanja: Tukli su nas dva puta, ali večeras nismo zaslužili da izgubimo

Ostavite komentar


  1. И Црногорци ће да вас туку, онда сви остали.

  2. Коју утакмицу је гледао аутор овог текста?! 167 напада смо имали, Мађари испод 40. Шансе, шутеви , апсолутна доминација.Разбили их тотално у свему. Три пута су прешли центар, две им ушле не знају ни сами како Нас је само пар центиметара среће делило да их опегламо 3/4 разлике.

  3. Da li je moguće da ovaj nazovimo ga selektorom lupeta takve gluposti.Videlo se gde je promaja, pa je tek ulaskom Tadića i Kostića krenulo na bolje. A, niko ne pominje šanse Mađara, koje su samo njihovim greškama nerealizovane.Najbitnije vidi se gde igraju naše vedete Sergej i Mitar.To je cirkus liga! Oni će samo nazadovati. A, šta reći za onog Mađara, Srbina iz Sombora Kerkez? Njima valja, a kod nas niko čuo za njega.Piksi non-stop nalazi opravdanja za njegove kikseve. Bogu hvala pa u Nemačku idu dve ekipe. Ali što kažu južnjaci ne se znaje koj će da si putuje!

  4. Nisi ti za taj posao,ostavljaš utisak puža koji se popeo na bukvu pa ljulja li ljulja,običan tim ne umeš da sastaviš-begaj

  5. ne mogu da verujem da se nista nije promenilo od svetskog prvenstva…Piksi i dalje ne yna gde udara ….stvarno strasno i zalosno….

  6. Da je Pixi pojio svoje orlove sokom od breske sigurno bi pobedili Madjare, ovako ide sve po starom-zalud kravi lepo ime kada nema vime.

  7. Dotični se bavi politikom, a ne fudbalom. Očekujemo zvaničnu objavu pristupa SnS!?

  8. i dalje u ovoj zemlji najnesposobniji se najvise pitaju.celog zivota taktika mu je bila da cuci napred i ceka da mu neko doda loptu.ako da gol onda je super a ako promasi onda dize ruke i psuje onog sto mu je dodao.promasio je ceo gol na sp.nesposoban kao licnost,nikad nije bio timski igrac a sada ocekujete od njega da uradi nesto sa timom ljudi?on,koji kao selektor stalno komentarise srecu a ne znanje….

  9. Važo mu je samo da ga igrači moraju oslovljavati „mister“. Infantilno i budalasto a i primitivno. A autoritet nikako se ne gradi na tome. „Mister“, kako to (njemu) gordo zvuči. Zadovoljavanje prostote i ništa više. Koliko je plaćen ne znamo, ugovor tajan i u velikom neskladu sa rezultatima njegovog rada

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.