Sergej najskuplji, Jović najtraženiji

Mnogi srpski reprezentativci promeniće klubove ovog leta

Ostavite komentar


  1. Ni jedno ni drugo nije tacno. I jedan i drugi su najvece promasene investicije u medjunarodnom fudbalu. To znaci da je ovako intoniran tekst u sluzbi placenog oglasa za njihove menadzere. Eto to bih da primjetim.

    1. Milinković Savić je proglašen za najboljeg igrača kada su naši mladi osvojili svetsko zalto, pretprošle godine proglašen za najboljeg veznog igrača u italijanskoj ligi, ove godine igra odličnou Laciju a tebi je on lutka sa naslovne strane. Što se tiče Jovića mislim da mu je izbor da dođe u Real vrlo loš savet od menadžera. Benzema ima ime u Realu i pored njega teško da može da dobije više prostora. Na kraju sem Milenkovića niko ni približno na tržištu da primiriše ciframa ove dvojice. Eto toliko da primjetim!

  2. Jeste, Sergej je najskuplji. Najskuplje nas je koštao na svetskom prvenstvu.

  3. Sergej je stara prica,100,200 miliona svi ga traze i na.kranu ostade tamo gde je i bio.Jovic?,na osnovu cega pobogu ,e najtrazeniji?!?

  4. za sergeja tu cenu odredjuje nerealni presednik jedno vreme je bila i 150 mil.
    zato i ostaje u laciju jos uvek

  5. Jović je odličan igrač ali nažalost doneo je pogrešnu odluku o prelasku u Real. Trebao je da izabere klub u Španiji u kom će sigurno igrati pa onda da mu Real bude sledeće stanica.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.