Šerif eliminisao Zvezdu

Srpski šampion izgubio (1:0) u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Ostavite komentar


  1. Igrači Zvezde treba da budu ponosni. Izgubiti samo sa 1:0 od šampiona Evrope i sveta Šerif Junajteda nije mala stvar. Nebrojeno puta (dobro, možda ne baš nebrojeno – ali sigurno nekoliko puta) su prešli na protivničku polovinu i time mu sledili krv u žilama. Strah se osećao u vazduhu. Bravo momci!

  2. To je zato što je Šerif fudbalski klub i živi od fudbala. Ne uživa crne fondove države i krimi sponzora i politike. Ne bavi se politikom i kriminalom, možda čudno za nas.

  3. Cime opravdavaju svoje funkcije. Bezveznjaci…najobicniji. Stankovic…pa taj pojma nema. Bas vam hvala.

  4. Eeee. . . ( sto kaze “ njihov Aca “ ) . . . a unapred zakazan RDV sa Dinamom iz Zagreba ? ? ?

  5. Zvezda nije navikla da igra po tako losim terenima, obicno je to tako kad se neki veliki klub nadje u situaciji da igra sa nekim nepoznatim klubom. Ponestane motivacija, opadne kvalitet koji je evidentan tu ne smemo rasoravljati jer Zvezda je evropski i svetski sampion, tu rade iskusni strucnjaci.

  6. U našem fudbalu uvek se zamene teze. Trener ima važnu ulogu, ali ne toliku koliku godinama unazad namećemo. Problem je u igračima. Prosek su, šta god da neko mislio. Za 90 ne šutnuti ni jedan „pošten“ udarac na go, govori o tome. I kada šutnu vidi se da je to amaterski.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.