Šest od sedam odbojkaških klubova iz Srbije odustalo od Evrope zbog finansijskih razloga

Ostavite komentar


  1. Veliki su troskovi za drzavu koja nije bas bogata.Primer ovoga leta samo u odbojci imacemo 8 reprezentacija koje ce ucestvovati na balkanskim,evropskim i svetskim prvenstvima,od pionira,kadeta,juniora i seniora.Svaka ekipa ima 15 clanova plus vocstvo pita od 5 clanova sto je ukupno 160 putnika.Za njih treba obezbediti avionski prevoz,zatim oko 10 fana smestaja i dobijemo da za ovu namenu treba uplatiti 1.600 pansiona.Da dodam posto smo nacija sa dobrim ekipnim sportovima na turnire se spremaju kosarkasi,rukometasi,vaterpolisti,fufbaleri.Posto i tu imamo po 8 teprezentacija racun kazuje da ce drzaba morati da odvoji novac za putza oko 400 ucrsnika i prosek od 10 pansiona sto iznosi 4.000 pansiona.Mnogo je i za bogatije drzave od Srbije.

    1. Nije skupo nego smo mi siromasni.A skupo je kad deca bleje jer nisu zainteresovana ni za sta i dangube.

    2. Sram te bilo! Ako podržavaš ovu pošast na vlasti ti podržavaj ali nemoj biti licimer. Više dnevno ukradu tvoji lopovi na vlasti nego što bi koštali godišnji i klupski i reprezentativni troškovi u trofejnim sportovima kao što su odbojka, košarka, vaterpolo, streljaštvo i da nr nabrajam. Da li možeš svojoj deci u oči da pogledaš of stida što podržavaš ovu neškolovanu gamad.

      1. Iako si terminator,smanji malo dozivljaj,jer nisi shvatio moj komentar koji je pisan na osnovu teske finansijske kruze u klubovima.Smatram da bez jakih klubova necemo imati ni kvalitet da reprezentuje zemlju.Smatram to je moj licni stav da je reprezentativnog takmicenja previse.To dokazuje i premor vrhunskih igraca,pa selektori pozivaju i one koji nas nece dostojno reprezentovati,sto pokazuje ekipa odbojkasica u Japanu i Kini.Na kraju da te upitam jeli ti je poznato stanje u lecenju dece,ili bolesnih koji umiru a ne docekaju termin za pregled,usled nedostatka novih aparata,i kvara starih.Lecimo decu prikupljjuci putem SMSa sredstva za njihovo lecenje u inostranstvu.

    3. Napisah pogrešno mada nisam siguran da i znaš šta je ispravno. Nisi licimer već licemer a sad da dodam sa velikim L.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.