25.000 razloga zbog kojih je Severina otišao iz Partizana: Da li je Crvena zvezda već odbranila titulu prvaka Superlige?

Ostavite komentar


  1. E sad isti takav text o Bahatom drustvu iz zvezde pa i da poverujemo da nisi pristrasan i objektivan

  2. Koliko sam upoznat,Severina nije bio standardan u timu Partizana!Neznam sta bi pisli da su Saldanja ili Goldman Jovanovic,napustili Partizan?Verovatnije je da je C.Zvezda,prodajom najtalentovanih igraca,pomogla Partizanu da osvoji prvenstvo I kup.Pa ako je I morala da ih proda,nigde ne procitao da je cinila veliki uslugu Partizanu.

  3. Ovako ostrašćeni tekst može se pročitati još na stranicama Informera i Kurira. Od prvog dana čitam Danas, znam da nikada sport nije bio u prvom planu, ali sada kada se malo više piše, bolje je da se ne piše. Ovo je bila novina profesionalaca, a propadanje je počelo sa Panovićem da bi sada kroz komercijalizaciju, koja je svakako nužna, opao kvalitet skroz.

  4. Volim ovog „neostrašćenog“ i „pravičnog“ komentatora koji sebe naziva novinarom.

  5. Pre deset godina su likovali kada se Zvezdi ovo dešavalo. Sad pričaju o nepravdi. Kratka je pamet crno bela…

  6. Zvezdu su unistili svojevremeno njeni bivsi igraci koji su dolazili na celo,prodavali igrace,trosili velike pare na trenere.Ovo je slucaj da su u partizan ubaceni vazura i vucelic da bi ga unistili.Samo prosle sezone su morali da budu cetvrti da bi se tsc i cukaricki namirili sa parama iz uefe.Morali su da gube od fenjerasa u humskoj da bi bili cetvrti.Samo su zvezdasi ostrasceni i to ne zele da vide

  7. Upravo o ovome je pricao najveci filozof medju trenerima i najveci trener medju filozofima, G-din Dusko Vujosevic, jos pre nekih 12god. Sad je kasno za bilo sta. Znam da ce ovi sa podbanjickog kolektora likivati i sladiti se, neka. Poenta je da se ovo nije desilo samo Partizanu, ovo se desilo sudstvu, skolstvu, medicinskoj struci, i svim ostalim stubovima drustva. Taj „zadnji ekser“ u Partizan je, ustvari, zadnji ekser u drustvo…drzavu. Ne poistovecujem Partizan i Srbiju, nikad ne bih to uradio, to rade ovi drugi, ali kad „ugasis“ drugacije misljenje, kad svi…ali bas svi, moraju da razmisljaju kao vodja, to je ono jedna nacija, jedan vodja, jedan tim. Sudija odsvirao kraj.

  8. Marko Nikolić sa duplo gorom ekipom?Ko sve piše o fudbalu ne bilo ga.Katai je otišao čim je stečena prvobitna prednost posle kikseva Partizana pod Ivanom Tomićem.Terzić je pogrešno procijenio.Marko Nikolić je posle poraza od Vojvodine,nakon pobjede u derbiju ušao u seriju.Leonardo je proigrao.To su bile dvije izjednačene ekipe.Nijansa je odlučila.

  9. Sramotan tekst … ili privatizovati klubove, napraviti akcionarska drustva, ili uzorati sve stadione i posaditi krompir …

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.