Simonović ima problem sa šuterskom rukom 1Foto: EPA / Lukas Schulz

Taman što je selektor Aleksandar Đorđević kompletirao ekipu na Kopaoniku, dolaskom Bogdana Bogdanovića, reprezentacija Srbije obaviće deo priprema na planini bez Marka Simonovića.

Najstariji igrač Orlova vratio se u Beograd kako bi obavio sve neophodne analize desne, šuterske ruke.

Novi član Zenita iz Sankt Peterburga požalio se stručnom štabu da oseća bol u šaci i palcu desne ruke. Lekarski tim mu je odmah imobilisao palac, uputivši ga u Beograd na dodatna ispitivanja. Nakon završene dijagnostike biće odlučeno o daljem nastavku lečenja. Orlovi će na Kopaoniku ostati do 6. avgusta, a u međuvremenu, 2. avgusta u Kraljevu će odigrati trening utakmicu sa B selekcijom Srbije. Inače, za duel sa univerzitetskom selekcijom vlada veliko interesovanje, nema sumnje da će hala biti ispunjena. Utakmica počinje u 19 sati, karte po ceni od 300 dinara prodaju se od utorka, 25. jula 2017. Celokupan prihod od ulaznica ide u korist Regionalnog košarkaškog saveza za razvoj klubova i košarke u Kraljevu.

Počela prodaja ulaznica za "Trofej Beograda"

Od 11. do 13. avgusta , u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“, ljubitelji košarke će imati priliku da prisustvuju velikom spektaklu. U okviru priprema za Evropski šampionat, na tradicionalnom turniru „Trofej Beograda“ sastaće se reprezentacije Srbije, Grčke i Crne Gore. Ulaznice za sve mečeve puštene su u prodaju. Karte za utakmice beogradskog Trofeja mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i putem on-line prodaje na sajtu eventim.rs po popularnim cenama od 300 za tribine, 450 za parter i 600 dinara za lože. Na prodajnim mestima Eventima omogućena je i prodaja paketa ulaznica za sve mečeve po nižim cenama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari