Skols: Pogba nikome neće nedostajati 1Foto: EPA-EFE/ PETER POWELL

Povratnička petogodišnja avantura Pola Pogbe u Mančesteru koštaće na kraju Junajted više od 200 miliona evra. Više od novca, kojim se i ovako razbacuju, „crvene đavole“ stajaće bahato ponašanje francuskog reprezentativca kojim je poslata i loša poruka nekim budućim igračima Junajteda, ali i delimično narušen imidž svetskog giganta. Mančester je u poslednjem kolu Premijer lige ponižen od Liverpula na Old trafordu (0:5) a čini se više i od debakla, Pola Skolsa razočaralo je ponašanje Pola Pogbe.

Francuski reprezentativac, sveže frizure, kao i za svaki meč, ušao je na poluvremenu  i u roku od petnaest minuta uspeo je da direktno pogreši kod petog gola Liverpula, a onda i da pregrubim startom nad Keitom zaradi direktan crveni karton.

Prepotentno je ispratio poteze sudije, a potom laganim hodom otišao u tunel Old traforda.

„Pogba je ušao na poluvremenu da proba da pomogne timu, da malo stane na loptu, da pokaže koliko je jak na sredini terena… I onda je poklonio gol protivniku?! Posle toga je isključen zbog glupog starta. Sa 0:5 i 10 igrača, morate da se zamislite da li je Solskjer i dalje trener u ekipi i da li ćemo Pogbu opet nekad videti u dresu Mančester junajteda. On će verovatno opet zaigrati za Junajted, ali isto tako mislim da klubu baš ništa neće nedostajati i ako ne odigra više nijedan meč. Imao je brojne prilike, ponavljao je da mu fali kontinuitet, a onda je uradio ovo što je uradio i pokazao potpuno nepoštovanje prema treneru i saigračima“, iskren je i direktan Pol Skols, čuveni fudbaler Junajteda.

Nekada sjajni kreativac ponikao u Mančester junajtedu ubeđen je da Pogbu više ne treba čekati, već ga se što pre rešiti.

„On već nekoliko godina pravi pakao u ekipi. Svi znaju kakav je talenat, svi mu veruju, pokušavaju da mu nameste glavu u nadi da bude igrač kakav bi trebalo da bude. I uz sve to, on ne želi da potpiše novi ugovor, drži klub kao taoca i onda uradi ovo što je uradio. Da me ne shvatite pogrešno, to nije Solskjerova greška“, nedvosmislen je Skols.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari