Slaviša Kokeza zaražen korona virusom

Ostavite komentar


  1. Eeee. . . nije trebao vreovati onom “ strucnjaku “ za soping u Italiji . . . nego . . . imali resporatora ( da ne kazem vestackih pluca ) za Slavisu na VMA. . . on je “ vazan igrac “ . . . znam jednog koji ce otvoriti flasu sampanjca za Slavisino “ zdravlje „

  2. Za nauk svima da mogu da zavrse na infektivnoj ili nekoj drugoj klinici u Srbiji, Eto koliko je bitno da se ne politizuje sistem zdravstva (skolstva, pravosudja, policije…), jer se nikada ne zna kada ce nekome zatrebati.

  3. Kud baš Kokeza? Sad će fudbal još da nam procveta dok je u karantinu.

    1. Zasto ismejavati coveka,meni je to krajnje licemerno i ljigavo s Vase strane?!

    2. Vidim,zuti botovi se aktivirali i na ovakve vesti.Nije te sramota za ovo sto si napisao,bar malo?!

  4. Pa vidi mu se po izrazu lica da je zarazen, al on je mislio posto je pizda da nece da ga zakaci .hahahaha

  5. Ovaj ludak već počinje da bunca a i govor mu je skroz nepovezan. Trebalo bi ga testirati na sumanutost/ludilo. Ovo baš izgleda ozbiljno….nije šala s obzirom da ova spodoba vodi državu u skroz nepoznatom pravcu…ka konačnom sunovratu!

  6. Da li je Milano, Lugano, ili ovamo Pula ili Poreč, to vam je to. Sve Milano“, kazao je Vučić.

  7. Ovaj što je dao sebi legitimitet da objavljuje imenom i prezimenom javnu ličnost koja je oboljela od virusa za koji savremena medicina nema lek je najagresivniji ego manijak u istoriji srpskog naroda. Pa da li igde na svetu predsednik države juri još par minuta ili šlajfnu teksta u medijima objavljujući imena obolelih javnih ličnosti. Sramota!

  8. Ako ste nesto razumeli iz ove Vuciceve izjave i gde je zarazen Kokeza,ja vam se divim!

  9. Poštovana gospodo iz Danasa. Kada budete objavili imena svih zaraženih tada objavite i za Kohezu, jedino ako se niste ugledali na Informer.

  10. Svi mi imamo mogucnost da budemo zarazeni, nije lepo ismejavati coveka u ovakvoj situaciji.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.