Slučaj „Pantelija“: Zbog simbolike i izbora boja za koreografiju na derbiju malo ko poverovao u objašnjenje „Delija“

Povodom događaja na 166. derbiju koji su izazvali reakcije širom Evrope oglasio se i predsednik Srbije

Ostavite komentar


  1. Nema komentara? Zar nema šta da se kaže?
    Da priznaju istinu neće, a drugih argumenata nemaju!

  2. U filmu dominira plavo-žuta boja kako na groblju,tako oko krematorijuma,poćnog otkopavanja grobova,u kapeli,pored jezera,uopšte jedna opuštena šarena atmosvera koja se slučajno i spontano prenela i na stadion.Gosti,navijači prijateljskih ruskih klubova ,sigurno su bili ganuti koreografijom?Mislite da smo debili ili kako pokušavate takvim da nas napravite?

  3. Zahvalimo se Borisu Tadiću, Koštunici i svima drugima u dosadašnjim vlastima a koji su svojim činjenjem i nečinjenjem sačuvali tajnost udbaških dosijea. A da toga nije bilo, ne bi danas bilo ovakvih „navijača“.

  4. Višegodišnji političko-bezbednosni javašluk paravojnih huligana, u vidu tzv. navijača, dovoljan je povod da se uvede moratorijum, u našem najpopularnijem sportu. Ali, srpski fudbal ostaje pod navodnom kontrolom vlasti, kao tradicionalni izvor basnoslovnih zarada. Bez pokrića, kontrole i kriminalnih manipulacija.

  5. Zao mi je sto ovo moram da kazem, i mislio sam da to nikad necu reci, al predsednik je ovog puta u pravu. Apsolutno koreo nema veze sa Ukrainom. Delije smatraju Ukaraince za bracu i tako ce uvek biti.

  6. Jad i sramota, toliko će ogaditi ljudima klub da će biti sramota navijati za zvezdu. Sve i da jesu odavno spremali baš ovakvu koreografiju naravno da nisu trebali da je izvedu. Predsednik je svojim komentarom samo potvrdio da je sve vreme znao šta se sprema, i aminovao. Bedo bedna.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.