Smenjeni Obradović: Zajednička odluka

Mnogo nelogičnosti u izboru novog selektora Dejvis kup tima Srbije

Ostavite komentar


  1. Nikakva steta za Teniski savez Srbije ni za Dejvis kup, neka mu Vucic i SNS nadju drugi posao posto je njihov "kadar", sigurno nece "crknuti" od gladi. Moze rastereceno da se bavi politikom posto ocigledno sa sportom nema vise nikakve veze.

  2. Zajednicka odluka svih tenisera je da se Obradovic ukloni. Ali on svojstveno neoradikalskoj retorici sad kao i on je odlucio da sebe smeni. Da Bog mili sacuva kakvi su to bambusi, Ne brini Obradovicu sad ce te zvati svetske teniske velicine, Babic, Risticevic, Djukic…

  3. Pa najvise ces im pomoci ,ako im ne budes pomagao. Sta si to napravio licno za dobrobit naseg tenisa, koga si stvorio kao trener? Kao selektor samo pdilazio Novaku. Pa sa onakvim timom i ja cu biti uspesan selektor. Sad, najednom , postade politicar, sigurno vrhunski, jer znas koga treba dizati u nebesa.

  4. Covek je rodjen pod srecnom zvezdom, pa se nasao na mestu selektora.
    Iskreno i ja sam mogao sa ovom ekipom isto i za manje pare.

  5. Dajte ga odma za ministra sporta! Još ako Vučić potvrdi da je strašan stručnjak i častan čovek, nema šta dalje da se pitamo.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.