„Šokiran sam koliko smo fizički pali u drugom poluvremenu, voleo bih da znam zašto“: Dragan Stojković locirao uzrok poraza od Brazila

Ostavite komentar


  1. bravo, locirali smo greške sa brazilcima, da li će locirati greške i posle utakmicama sa kamerunom i švajcarskom? ako to piksi locira i otkloni te nedostatke eto nas kao prvake sveta za 4 godine (p.s. ukoliko ostane selektor?) !!! nažalost, samo je neymar plakao posle utakmice a naši igrači ni suzu da puste…

  2. Ja sam kao ljubitelj fudbala a ne strucnjak ,locirao uzrok poraza pre pocetka utakmice.Brazil je daleko bolja i spremnija ekipa.Fizicki posrnuli zato sto nisu spremni da igraju celu utakmicu.Bajke imamo srce,inat,mozemo mi….su za malu decu pred spavanje.

  3. Ono kad nije takticki, mozes misliti. Presli centar nismo. Ni snage, ni volje, hrabrosti nicega. Brane se non stop ni sutnuli na gol nismo. Kakav hladan tus! Bojim se da ce u petak sve biti gotovo.

  4. Vazna je motivacija i rad.Zatim dolazi taktiziranje i disciplina tima,a ne odmah se vaditi na sudije,zdravstveno stanje,fizicku spremu,klimu i sl gluposti.Ili jesi ili nisi u fudbalu.

  5. Zašto ne reći,našli smo se tamo,gde nam nije mesto.“Taktika“ je uspela,prilepila je narod uz fudbal,dok su se bitne stvari odigravale ispod radara.Sad će opet biti zabava rijalitiji,na žalost.

Ostavite komentar


Sport

Danas vikend kviz💡Olimpijske igre 2024 specijal 10

Danas vikend kviz💡Olimpijske igre 2024 specijal

Olimpijske igre u Parizu svečano su otvorene sinoć, 26. jula, i trajaće do 11. avgusta. Pripremili smo vam kviz sa pitanjima koja se tiču istorijata, ali i današnjice tog takmičenja. Nadamo se da ćete se zabaviti i da će neko od vas uspeti tačno da odgovori na sva pitanja!

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.