SP: Argentina bolja od Srbije u borbi za polufinale

Ostavite komentar


  1. odbrana = kriminalna
    napad = dve akcije ili se ide na jokića ili na bogdanovića i naravno kada se oni uštopuju ovi drugi ne mogu vola da ubodu. pri tome bogdanović je promašivao za medalju, totalno dekoncentrisan na ove dve utakmice.

    Možda je i bolje da su ovde ispali jer sa ovakvom igrom od SAD bi pukli jedno 50 razlike.

    1. Najlakše je sad drvlje i kamenje na Savez, na selektora( što se mene tiče i o daniloviću i o tomaševiću imam loše mišljenje ali je to potpuno nevažno).Mislim da bi neko stručan a hvala bogu imamo Dudu Ivkovića, Obradovića, Pešića, kao neka vrsta stručnog saveta morao da izvrši ozbiljnu analizu.Mislim pre svega ko je išao na prvenstvo, kako su odradili pripreme i kako su taktički pripremljene utakmice protiv Španije i Argentine.Pa onda kad struka kaže šta znaćemo i rešenje problema.Sve u svemu, šteta ali nešto nije štimalo.

      1. Neće Duda, Obradović i Pešić tu da pridju……Danilović je privatizovao savez i radi šta hoće! On, Djordjević, Ilić, Muta……Kumovske veze! Kao da im je to dedovina!

  2. Čim je Vučić ubacio svoj potparolku u Upravni odbor košarkaškog saveza znao sam da nam se crno piše. Sve što čovek dohvati odmah upropasti. Zato naprednake van sporta, kulture, obrazovanja, nauke i posla – napolje iz svega da Srbiji svane.

  3. Mi smo imali imena i igrače, Argentima /na našu sreću/ od toga nije imala ništa ali je /na našu nesreću/, IMALA IGRU. Borili su se kao lavovi za svaku loptu, kao i Španci pre neki dan. Naša imena, naši profesionalci, koji igraju po stranim znamenitim klubovima, ličili su na neke slučajne prolaznike koji su ztalutali na košarkaški teren, ne znajući šta i kako treba da rade?! Argentinci su im krali lopte, presecali napad, po tri-četiri puta u reketu „krali“ lopte i punili koš, kako smo se samoprozvali, „apsolutnih favorita“. Znam da košarka nema veze sa fudbalom ali me je ovaj srpski tim neodoljivo podsetio na fudbalske propalice, koji su oličenje fudbalske bede, što mi nikako da shvatimo. Bili su nezainteresovani, indiferentni, tromi, trapavi, jednom rečju bili su sramota, manje za Srbiju a više za košarku. Možda je nevažno ali, uspu pročitah vest da reprezentacija „kosove“, kvazi države, koju mi ne priznajemo, u poslednjih 15 mečeva nije izgubila nijednu utakmicu. Njima, čini mi se, patriotizam ne smeta već im daje snage da se bore i sa daleko jačim i iskusnijim reprezentacijama.

    1. Aha, patriotizam su sipali u traktor a nemaju pojma na terenu, pride nemaju stručnjaka tipa Kokeze. Može im se. Verovatno imaju sreće ili višak patriotizma. Hahahaa.

    1. Jedini koji je, u ovom trenutku, bedniji od naše košarke i košatrkaša to ste Vi i Vaš „triper“ komentar?! Kakve veze ima Vučić sa košarkom? Hajde da, u inat Vučiću zapalimo Srbiju?! Možda u tom požaru izgori iu ličnost koju mi tako strastveno mrzimo ili, možda, nesvesno volimo. Bože koliko bede i tuge u takvoim načinu mišljenja.

  4. Nasi su igrali bez zara bez strasti… igrali su kao cke pa su tako i prosli… to je to… ne mogu dva igraca da cine tim… nista, idemo dalje.

  5. Onaj osećaj kad te svi ubede da si broj jedan, kad imaš imena i tradiciju a ti si jedva i za prvih osam. Kad puniš Filipine 60 razlike a ne možeš da se pokupiš sa Špancima i Argentinom.

  6. Sve ekipe koje smo mi pobedili u pripremnom periodu su ispale sa prvenstva pre nas.Kad iz novina pročitaš da ćeš da uzmeš zlato dok drugi igraju košarku tako i prođeš.I ti ideš kući bez medalje.

  7. Fudbal je kontaminirao košarku koja je nekada bila suvo zlato. Izgleda da Kokeza vodi i KSS a ne samo FSS? Čist kriminal na državnom nivou.

  8. Danas zemlja zvanične postistine koja se protegla i na sportska dešavanja. Što se tiče orlova: Ni napada ni odbrane ni energije samo želja i ništa više.

    1. Pitajte vrhovnong komandanta. Kalinic , najpotrebniji igrac nije bio u timu zbog……iskrenog diskorsa

  9. Realno brojno smo sve manja država, tako da ne treba da čudi što ćemo i u drugim sportovima da padamo. Treba samo biti realan.

  10. Dražen Dalipagić, Dragan Kićanović, Ratko Radovanović , Peter Vilfan, Zoran Slavnić , Mirza Delibašić, Branko Skroče , Krešimir Ćosić, Duje Krstulović , Željko Jerkov, Rajko Žižić i
    Andro Knego -zlato u Manili.Komplentna ekipa izuzetnih igraca na svim pozicijama,e tako se to radi!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.