SP: Poraz Srbije od SAD u meču za bronzu

Ostavite komentar


  1. Mislim da je ovo svojevrsna kazna kao rezultat igre protiv Poljske?! Ko je gledao taj celi meč shvatiće o čemu govorim. Nama je, kao, rezultat u tom meču bio nevažan, pa hajde da se ne natežemo sa Poljacima jer, njima je ta pobeda značila ?! I, šta se dešava? Prvo se dese Brazilci a onda i ekipa SAD. Kao kazna ili „Božija pravda“, Poljaci će igrati u finalu a naši veliki „taktičari“ mogu da „pasu travu“.

    1. Gledao sam sve utakmice, do jedne.
      Srbija igra dobru odbojku, ali ostaje žal da mladići koji su, kao juniori, harali na svetskim takmičenjima, nisu uspeli da isto ponove kao seniori.
      Ipak, kada se uporede ligaška takmičenja sa ostalim odbojkaškim zemljama, jedva se držimo. Vojvodina je pre nekoliko godina osvojila CEV kup i to je sve za tri decenije. U Brazilu, pak, Rusiji, Italiji, Poljskoj, Francuskoj, nacionalna takmičenja su izuzetno jaka. Biti u šest u svetskoj ligi, međi četiri na svetskom prvenstvu realan je rezultat. Mnogi su očekivali finale, pa tako i ja, ali ona je bila u domenu čuda. Veliko hvala, i za ovo.
      S druge strane, ženska selekcija je mnogo jača u svojoj konkurenciji. I liga je jača. U odnosu na svetsku ligu, takođe među šest, oporavila se Brankica Mihajlović, a vratila Maja Ognjenović, tako da uz malo sreće očekujem, najmanje finale.

      1. moje misljenje je da nismo imali i srece koja je neophodna za zlato jednostavno ovog puta nije se dalo idemo dalje bravo momci

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.