Španski mediji tvrde da je Kampaco odbio ponudu Crvene zvezde od tri miliona evra: Argentinac se vraća u Real na kraju sezone 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco po završetku sezone će se vratiti u madridski Real, prenosi „El Mundo Deportivo“.

Dnevni list iz Barselone potvrdio je informaciju portala „Releva“, koji je krajem aprila preneo da je održan sastanak između predstavnika Reala, tačnije Huana Karlosa Sančesa, i argentinskog košarkaša kada je Crvena zvezda gostovala Barseloni 17. marta.

Novinari „El Munda Deportiva“ tvrde da Argentinac o ovom sastanku nije obavestio čelnike Crvene zvezde, ali ni sopstvene agente.

Kako se navodi, Kampaco želi da se vrati u Real iako će tamo zarađivati manje nego u klubu sa Malog Kalemegdana, koji mu je, navodno, ponudio tri miliona evra neto po sezoni, uz ugovor na tri godine.

Španski dnevnik prenosi i da će argentinski plejmejker u prvoj sezoni imati platu od milion evra (kada se odbiju porezi), ali i da će mu kraljevski klub oprostiti dug od 2,6 miliona, koliko je Kampaco bio obavezan da plati Madriđanima da bi otišao u NBA ligu.

Kampaco je ove sezone odigrao devet utakmica za Crvenu zvezdu u Evroligi i u proseku imao učinak od 15 poena i 5,9 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari