Srbija novi evropski šampion u odbojci

Ostavite komentar


  1. Igara bez „hleba“!….nikad kraja! Kao u DDR, DRŽAVNI GLADIJATORI, svrha da se pokaže moć DDR, a kako izgleda Srbija? 80% nema ni kanalizaciju.
    Ps. Nemam ništa protiv sporta koji se samofinsira (pa ko je sposban neka živi od toga) ali sam APSOLUTNO protiv toga da država (koja živi od kredita i milostinje) troši novac na gladijatorstvo.

    1. A baš sam se pitao, kako li će ovo shvatiti „naši zapadni prijatelji“ kao i bezbrojne ergele „trojanskih konjina“, kojima obiluje Srbija? Kako li će reagovati „medjunarodna zajednica“ na ovaj neverovatan izliv nacionalizma i velikosrpskog šovinizma? Pobediti jednu evropsku državu u drugoj evropskoj državi?! Pa to je neverovatan „greh“. Ali, za nas, i uprkos svima, „slatki greh“. Kao da sam znao da će se javiti neko ko predstavlja „svest i savest“ ovoga naroda?! Eh, koliko bismo bili bolji da smo ispali još na početku?!

    2. Zar se Novak, protiv kojeg ti uvek komentarišeš, nije samofinansirao ?
      Anđela, dete tebi sve smeta.

    3. Kod nas se sportisti takmiče da sa par utakmica mogu jahati narod diživotno a vrhunski lekari svaki dan u svako vreme 40g moraju spasavati živote.I mnogi ni ne dočekaju penziju.

    1. tek će da košta . prvo će najpošteniji da grune po nekoliko desetina hiljada evra ( verovatno iz svog džepa? ), a onda ih za koju godinu preuzima pio fond .

    2. @mucni glavom

      Pa ti brines o „ojadjenom narodu“? Pazi da ne dobijes bore od silne „brige“. Nego, ko te placa za ovo rasipanje jeftine demagogije? Ako vec toliko „brines“ a ti uzmi svoj honorar pa ga razdeli „ojadjenom narodu“.

  2. Medalje, uspeh, lepo je to. Ali koliko to kosta ojadjeni narod koji to pitanje I ne postavlja. Pola miliona evra za jednokratne nagrade, a penzije od 40.g od oko 150.000 svakom igracu. Da ih primaju 40 g to je oko 8.000.000 evra, a ljudi su u najboljim godinama. Ali sta se moze, oni sto rade do 65 za penziju od 300 evra to I nr znaju, ali zna vlast koja ce sutra biti na Balkonu sa odbojkasima I iskoristice njihov uspeh za svoju promociju.

    1. To što će vlast biti na balkonu i koristiti ovo za svoju promociju ( btw to je radila svaka vlast i radiće ), nema nikakve veze sa temom, koja je da te podsetim da su odbojkaši Srbije osvojili zlato na evropskom prvenstvu. Ne moraš ići niti gledati, kao što neću ni ja. A to što si ti zlurad nikako ne može da opravda tvoju nesposobnost da uspeš u nekom sportu ili da završiš neki tehnički fakultet ili medicinu, budeš među dvadesetak najboljih u svojoj struci u Srbiji, pa da lepo odeš preko i zarađuješ koliko ti je volja (nemoj da ti kažem koliko naš kardiohirurg uzima za jednu operaciju u inostranstvu, onesvestićeš se). Tako da tebi…ostaje da radiš za par stotina evra u ovoj propaloj zemlji.

      1. Upravo si pokazao svoju ne sposobnost.Ne treba meni drugi da osvaja medalje nego ću sam da se trudim da budem i od njeih bolji.Al sqmo bednik može upoređivati kardiologa i sportistu.Imamo mi mnogo bolje kardiologe ali nemaju evropsko prvenstvo,zlatne medalje,ne dočekuje ih Vučić.Kad bi Tramp ili Putin dočekivali svakog sa zlatom predsedničku palatu videli nebi.

  3. Čestitam.Borili su se svim srcem za ovu zemlju. Nadam se da njihov veliki uspeh ne bude zloupotrebljen od strane velikog vođe, kao što je urađeno sa odbojkašicama i vaterpolistima.

  4. Ne daj Bože da se Vučić sretne sa odbojkašima, to je onda manipulacija. Ali zato Pahor može da bude na utakmici. Kanađanka osvoji US Open, pa Trudo govori i vodi program na proslavi. Pa ko je dočekao i primio španske lošarkaše?

    1. Ja da sam srbski odbojkas, sigurno ne bi se rukovao sa AV. Znaci sigurno! I a PAhora bi dobro premislio, a za ovog vaseg je sve jasno

      1. @Slovenac

        Brini ti o vasim odbojkasima i sa kim se rukuju i o vasim politicarima kao i o tvojoj drzavi. Lecis komplekse viseci po srpskim portalima? Koja patetika.

  5. BRAVO momci :! ! ! “ chapeau bas „( “ sesir do zemlje “ na fr.) , uzivajte u zasluzenoj slavi ali sto manje kontakata sa sns sektom i njihovim predsednikom . Vi ste za njih “ pain bénit “ ( “ posveceni hleb ili pogaca “ na fr.) za svoju jeftino providnu propagandu i kicenje tudjim perjem
    Bravo i aplauzi

  6. …Buši je uzeo dres s brojem 1,a sad će da vidimo čiji dres će da ukrade,jer s brojem 1 nema igrača među muškima!

  7. AV će dobiti dres s uskličnicima:“Ne dam Gašića i Lončara!“,pa Malog i Nešu!-A Tomu-diplomu poklanjam Kinezima!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.