Srbija osvojila prvi ATP Kup u Australiji

Ostavite komentar


  1. Molim jedan.apel koji ce da napise Sonja Biserko a potpise „druga Srbija“ jer ovo je Veliko srpski projekat.

        1. Svoj sovinizam i pljuvanje po neistomisljenicima iskazite na drugim vestima. Ovde je mesto samo za cestitke velikim sportistima.

        2. MilOrade, ti li si? Kakve ti i srBstvo imate veze sa time što je grupa momaka, motkama na kojima je razapeta nekakva žica, mlatila malo zarobljenog vazduha preko razapete mreže? Ono što sigurno znamo je da nas tvoja prva/treća Srbija drži ovde gde smo već vekovima, a ako ti nije jasno gde smo, onda ti želim da ti se Fatima što češće priviđa,… i u snu.

  2. ovo je divno i krasno!
    sve za državu na čijem je čelu AV i njegovi vadikali!
    i neka neko kaže da ovo nije zlatno doba!

    1. Ali kako to da niko od igraca i strucnog staba nije zahvalio AV-u na ovom trofeju?

    2. J.bi ga, opet ce Vucic da se raduje. Svi ovi teniseri su SNS botovi. Onih 188 „intelektualaca, pod hitno, treba da skrenu paznju svetskoj javnosti na ovaj velikosrpski projekat. Zamislite jos one soviniste u publici kako strastveno navijaju za ove ratne huskace. Neverovatno!? Kada cemo da shvatimo da su Srbi dobri samo kada gube i kada ginu. Sve ostalo je sovinizam.

  3. Ovi momci su prvi u svom svetu sporta ali su najveći patriote u našem vremenu…mogao bi i list Danas..mnogo naivno se vidi da neradite za sebe..ni za narod..ni za državu…već za NOVOG BOGA KOJE NAŠI DUŠMANI ZOVU „NOVAC“..tužno a možete na osnivu ovih prostaka tablodi od Informera pa do Srbskig Telegrafa-koji glume patriote a ustvari najgori primer privitizma

  4. Pored najvećeg uspeha zahvaljujući Jugoslovenu, Novaku Đokoviću, a zaplakao je, kao što sam i ja plakao od radosti za svetski trofej, i od tuge i boli za toliki narod oteran iz svoje Zemlje gde su se rodili oni i njihovi preci. Još uvek od tih koji su ih oterali, a ovaj jedan od nagorih i najbezobrazniji, okupirali su Srbiju, progone vredne da se sele. Dok budaletine veruju njihovim bezočnim lažima koje im serviraju preko medije, čije sadržine su za idiote! Naravno, u istima se svakodnevno pojavljuje najveća lažovčina i lopovčina među njima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.