Srbija osvojila srebro na EP u košarci

Slovenija evropski šampion

Ostavite komentar


  1. Moj Bato! Boljem treba čestitati…. Čestitam. Samo mi je žao što nećemo moći da se kurčimo, i to nam je u tradiciji.

  2. Hitno treba naći krivca……… znam, Brnabićka je svemu kriva, što je Slovenija zaslužno uzela zlato. Bili su hrabriji i za šut raspoloženiji.

  3. Malena Slovenija nadigrala Veliku Srbiju….aha ha, aha ha, aha ha,…, hi, hi, hi

  4. Slovenci! Devet od devet? Da nije slučajno, majku mu stara!? Šalu na stranu sve čestitke našim momcima dali su sve od sebe a pobedio je bolji.

  5. Dezurni autosovinisti i sovinisti iz komsiluka se bas obradovali… Ako, treba i njima neka radost u zivotu.

  6. Ako se nasi kosakasi budu ugledali na sadasbju premijerku Srbije i bivseg premijera Slovenije, za dvadeset godina nece imati ko da igra kosarku.

  7. Sport me uopste ne zanima ali zato veoma uzivam u kunjavi i placu na RTS-u. Kao da je dan tj. noc zalosti zbog srebrne medalje. A povrh svega su primitivni RTS-ovi komentatori u studiju na temu "jadnih 1,5 milion Slovenaca kod kojih nema kosarkaske buducnosti itd…"

  8. Košarkašima svaka čast,borili suse,pobedio je srećniji tim.Saletu ne služi na čast onaj postupak na završnoj ceremoniji.Time je pokazao da ne ceni državu koju je zastupao i za koju se navodno borio.Premijer je premijer,pa ma ko tu dužnost obavljao.Ovo je nezabeleženo u istoriji sporta.

  9. Veliki mec. Bolji tim je pobedio. Svaka cast. Aleksandar Djordjevic totalni sportista. Nepotrebni politicki radnici na parketu.

  10. "Sreća što nismo igrali staromodnu , pozicionu, na kraju krajeva dosadnu košarku" . Danas preovladava NBA koncept – trči i šutiraj. NBA saraj privlači publikum a publikum dreši novčanike i tv reklame se fino uplaćaju. Danas je sve lova odličja su najmanje bitna. Sve je to jedna velika igra oko kinte u celofanu sportskog fer pleja.

  11. Pazi sad! Da je predsednik Vučić bio – zlatom bi se Štimara okitio. Ako ništa drugo spinovo bi kao da smo uzeli najveće odličje. Zato je Vučić suvo zlato, pored srebra, koje je zemlja košarke već osvajala( zlato nikada), imamo zlatog predsednika koji je kao čep- zapuši sve gde treba. Veliki sendvič i kolu sa puno leda, molim!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.