Srbija pobedila Austriju 3:2

Ostavite komentar


  1. Nije Srbija svesno pustila kontrolu lopte, nego su austrijanci igrali bolje, a pobedili smo zahvaljujući Tadiću i Mitrovicu ( a imali smo i sreće ).

  2. Pokrivanje protivničkih igrača na našoj polovini je katastrofalno loše, igrači poslednja linija odbrane deluju kao da međusobno ne govore, duva promaja.

  3. Imali smo malo i sreće, ali bili smo malo i bolji. Konačno Srbija iga hrabo, napadački, prima puno golova, ali ih puno i daje. To je draž fudbala, zar ne? Muslin je zaista vrhunski stručnjak, niko njega ne pominje? On će odvesti Srbiju u Rusiju, a onda će ga naravno pljuvati, jer će tamo izgubiti od Australije, Urugvaja i igrati samo 1 prema 1 sa Nemačkom, zar ne?

  4. Ja ne znam da l““ je stvarno moguće da nemamo boljih opcija u zadnjoj liniji od od onih cepanki Nastasića i Mitrovića? KO je taj ko je kazao da je Nastasić dobar igrač da ga vidim… kiksara staara… Onaj Milunov što je prvo igrao štopera kod Muslina, čak dao i gol čini mi se, je sjajan u odnosu na ove. Treba Kolarova prebaciti dole i pustiti onog levog iz BATE-a spolja. Inače taktika Muslina je izvanredna!!! Nije slučajno Austrija imala posed. Ko se razume u fudbal zna…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.