Srbija se porazom oprostila od Svetskog prvenstva u rukometu

Ostavite komentar


  1. Bravo Peruničiću!!!
    Cestitke igračima koji su sa ovakvom intelektualnom gromadom i ovoliko dobacili. Momci, vaše vreme tek dolazi, samo da se samozvani stručnjaci sklone gde im je mesto…

  2. 18. mesto ne znači ništa kao informacija ako ne znamo koliko timova je učestvovali na turniru. To je kao kad se neki trener pionira hvalio da je osvojio 4. mesto a nije rekao da se takmičilo 4. ekipe : )

  3. Sa ovakvim trenerom,sa ovakvim ljudskim kvalitetima,koji nije sposoban da moralno stimuliše ekipu,dobro smo i prošli,jedva smo pobedili ekipe za koje se jedva znalo da postoje.Imamo igrače koji igraju u kvalitetnim ekipama širom Evrope i sveta,ali u reprezentaciji su NULA.Za takve rezultate sa takvim igračima,krivci su trener i cela rukometna organizacija,koja je sastavljena od neuspešnih ljudi poreklom iz kluba koji je politički vezan vrh vlasti.Isto rade sa svim sportovima,gde trpaju svoje ljude,bivše „zvezdaše“,pa polako uništavaju reprezentativni sport,sve u cilju da istaknu jedan klub za koji navija vrhovni,a rezultat toga će biti da se uništi sve u Srbiji,a da funkcioniše samo jedan klub.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.