Srđan Đoković pozvao na protest danas ispred Skupštine u znak podrške Novaku

Ostavite komentar


  1. Trcim pa se guram. U svakoj pravnoj drzavi je tako,nije to Srbija gde ode kurta a ostane murta. U zadnji 76gd sve su odlucivala 3 coveka pardon diktatora

  2. Da, kao sto su i oni podrzali sve proteste protiv diktature tokom svih ovih godina. Milioner antivakser koji siri nenaucne stavove koji ugrozavaju zdravlje slicno obrazovanih. Neka hvala!

  3. A Djordje se zahvalio precedniku na podrsci.
    Meni ce to uvek biti veca sramota od bilo cega sto se desava u Australiji.

  4. Eeeej nemojte da pocnete bez mene evo dolazim samo da obucem odelo klovna iz Djokera

  5. Onome ko mu je iz australijske ambasade u Beogradu izdao vizu, pod hitno uručiti notu da je nepoželjan u Srbiji i dati mu rok od jedan dan da je napusti.

  6. Upoređuje ga sa Isusom,zahvaljuje Vučiću,poziva na demonstracije…otac i cela familija sada pokazuju da su od silne finansijske moći potpuno izgubili kompas.

  7. Treba protestvovati i kada se kosovskim sportistima ne dozvoljava ulazak u Srbiju i ucesce na medjunarodnim takmicenjima koja se organizuju u Srbiji ! Posteno !?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.