„Srpska deca se više neće smejati u Parizu“: Da li je Žak Širak zaista ovo rekao?

Ostavite komentar


  1. dakle nije Širak ništa loše reako o srpskoj deci, nije Piroćanac dokazao i to je …

  2. Najgore je što se srpska deca neće smejati u Srbiji kad je prekopaju i zagade multinacionalne korporacije. O tome pišite, jer se to još može sprečiti. Inače će tako rešiti „srpski problem“ zauvek.

  3. Tragac iz tragaceva ? Ili iz wef bildenberg eu nato lonca? Pametnom dosta. Deco , ako neko SEBI da za pravo ,da vam tumači sadašnjost ,prošlost, da vam priča šta je informacija a sta dezinformacija , taj pokušava da cenzurise svet a vas laže. Pitajte me kako znam.

  4. Kad se setim samo šta su sve pisale domaće novine za Zapad poslednjih 30 godina, kakve uvrede i omalocažavanja i pretnje…

  5. To da je Novak najbolji je tačno i nije smešno,li je OSMEH na licu čitavog srpskog naroda…pa neka se potrude da budu bolji…nemam ništa protiv,a do tada…samo OSMEH!!!

  6. Срам да вас буде нисте и не би смјели да живите са Србима тако страшно и грозно пишајући по Истим, зашто не накжете тако грозне ријечи не напишете шта се св писало и изговарало на сумануим ручковима западних геноцидин и декадентним ручковима.

  7. Šta to nebi trebalo Srbi da govore o tim zapadnim ubicama. Neko hoće tačne podatke ko je i kada rekao nešto o Srbima a neće da čuje štasu sve oni stvarno govorili
    Ko nalazi opravdanja za zločince i on je zločinac

  8. A da li je neko popisao kakve sve uvrede predsednik jedne zemlje upućuje svom narodu, ili bar jednom njegovom delu?

  9. Mi smo narod pun sebe.Nikada ne priznajemo svoje grehe.Mi smo ksenofobični i mrzimo sve oko sebe.Zato nas je teško voleti.Kada je jedna kuća u selu u svađi sa celim selom,da li je krivo selo ili ta kuća?
    Mi sami sebe branimo mržnjom,pa je normalno da izmišlja i i pripisujemo nekome ovakve citate.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.