Tražili smo, dobili ste, slikajmo se: Zašto je srpski fudbal potpuno ogledalo srpskog društva i države?

Od fotošopiranog lica do bezdana krađe, korupcije, neodgovornosti i slabih rezultata

Ostavite komentar


  1. Ali kad im vođa, od naših para, napravi desetak stadiona ima da ih krene!? Možda? Jer dok su tu razni Nedimovići, Džajić, Kokeze, Terzići, Karadžići, Vučelići i slični sumnjivi tipovi nema šanse da se nešto popravi! Jedina šansa je Vidića za predsednika FSS!

  2. Ma on vam je tamo predsjednik,selektor,patrijarh..on vam pravi jelovnik..i mnogo, mnogo toga..

  3. Srbijanski savez, ne srpski jer to je savez svih gradjana Srbije, ne samo srba, hvala.

  4. FSS ili ti urnebesna tragedija.Doći će vreme da će klubovi plaćati navijače samo da dođu na stadion.OFK Beograd ulazi u super ligu i milina.Šest klubova iz Beograda, i igrači mogu autobusima 25,18,85,26,a Zvezda, Partizan peške.Velika je to ušteda. Bruka i sramota!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.