Srpski odbojkaši počeli pripreme za EP: Medalja je jako, jako daleko

Ostavite komentar


  1. „Sam dolazak u reprezentaciju Srbije te obavezuje da se nadaš što boljim rezultatima. Veoma je bitno da se izdignemo iz svega, pre svega na psihološkom planu“, kazao je Atanasijević.
    Zar nije potvrdio ovo što ste objavili posle poraza od Italije? Podsećam vas da je upravo Atanasijevć prvi zamenjen zbog slabe igre. Najbolji korektor u Evropi i svetu nije želeo da se bori ( sport je borba bez oružja) protiv svojih prijatelja na parketu i na tribinama, jer je i Ona bila u prvom redu.
    Zato je platio odan Srbiji Nikola Grbić, a smenili ga manje vredni od NJega.
    Evo tog komentara koji set objavili: Prva postava srpke reprezentacije je prilično jača od Italijanske. Jer je i druga postava Srbije, osim Jovića iz prve, tu skoro pobedila Italiju, jer je jača od njihove prve postave, u kojoj igraju pridošli Zajcev, koji je prvi korektor a morao je da napusti “Peruđu” jer je bio u senci mnogo boljeg Srbina Atanasijevića. A tu im je i pridošlica Antonov. Znači, Italijani igraju uz pomoć stranaca.
    Naši najbolji odbokaši igraju u Italiji gde ugodno žive i druže se sa prijateljicama i prijateljima upravo iz klubova u kojima igraju na najvišem svetskom nivou – njihovi timovi smenjuju se koji će koje godine biti prvak Evrope. Za razliku od devojaka odbokašica koje samo neke igraju u Italiji, osim što one ne prate stanje u našoj zemlji gde je Mafija presivojila državu pa liči na brod s kojim upravljaju ludaci, dok su putnici većina mentalno slepi i gluvi, tj. to su “okamenjni umovi” kako ih je nazivao Isus Nazar. Samo budale mogli su očekivati da će naši odbojkaši, kojima je vrlo lepo u Iatlji, da se bore za Srbiju pa tako da spreče da njima draga Itatlija ode na Olimpiske igre. Ako nije mogao da ih “ubedi” svojim autoritetom jedan Grbić, kome su po karakteru i kulturi slični Đoković i Jokić u košarci, a kako reče njegov izuzetno talentovani a tempermentni brat Vanja, u jednom dužem tv itrervjuu (parafraziram): “Nikola je rođen kao zrela lišnost”, onda nema drugog ko bi naterao Kovačevića, njega imenujem kao natvrđeg, pored ostalih vrsnih igrača, da ih natera da pobede Italiju. No svi ostali protivnici u janurau biće povbeđeni, ako ne budu bojkotovali zašto je smenjen Nikola Grbić, zašta će Gajić moći da slavi jer je rado prihvatio ostavku najboljega – Nikole Grbića

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.