“Stanje terena u Leskovcu pokazatelj javašluka”: Branko Radujko i delegacija FSS obavili inspekciju stadiona “Dubočica” 1Stadion u Leskovcu, Foto: Srdjan Stevanović/Starsport

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na čelu sa generalnim sekretarom Brankom Radujkom obavila je inspekciju stadiona “Dubočica” u Leskovcu i obećala bolje stanje terena za utakmicu Srbija – Danska u novembru, saopštio je FSS.

Fudbaleri Srbije pobedili su 12. oktobra u Leskovcu Švajcarsku 2:0, u utakmici trećeg kola Grupe 4 u Ligi nacija A.FSS je naveo da je senku na uspeh bacila slika sa terena, odnosno loše stanje travnate podloge.

– Činjenica je da je utisak posle tako velike pobede donekle pokvarilo loše stanje terena, za koje FSS preuzima odgovornost. Reč je o posledici neadekvatnog održavanja u prethodnom periodu, a propusti koje smo zatekli, poput ovog sa terenom u Leskovcu, su jasan pokazatelj zatečenog javašluka i neodgovornosti – rekao je Radujko posle obilaska stadiona.

Radujko je izrazio uverenje da će to veoma brzo da bude promenjeno i da će biti uspostavljeni najviši standardi u svim segmentima, uključujući i stanje fudbalskih terena.

Radujko je rekao da će za utakmicu protiv Danske teren na stadionu Dubočica u Leskovcu biti u znatno boljem stanju.

Utakmica Srbija – Danska na stadionu “Dubočica” na programu je 18. novembra. To je poslednji meč grupne faze Lige nacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari