Stanković: Krivo mi je što nam je grupa ista kao u Rusiji 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, prokomentarisao je i ishod nedavnog žreba za grupnu fazu Svetskog prvenstva. Reprezentacija Srbije je u Grupi G zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

„Orlovi“ će startovati 24. novembra protiv Brazila, četiri dana kasnije igrače sa Kamerunom, a 2. decembra grupnu fazu završava utakmicom protiv Švajcarske.

Čak dve reprezentacije (Brazil i Švajcarska) identični su rivali Srbije kao i na prethodnom Svetskom prvenstvu u Rusiji, takođe u grupnom delu Mundijala.

Dejan Stanković, igrajući u Interu, sprijateljio se sa Samjuelom Etoom, koji je danas predsednik Fudbalskog saveza Kameruna.

„Nisam se čuo sa Samjuel Etom, ali hoćemo sigurno. Veoma jaka grupa, ne i nemoguća, pogotovo jer smo i mi kao reprezentacija nezgodan protivnik. Krivo mi je što se ponovila ista grupa sa prethodnog Svetskog prvenstva, ali šta da se radi. Srbija ima kvalitetnu ekipu, igraju veoma dobar fudbal i sa takvom energijom i pristupom ubeđen sam da može da se napravi iskorak na koji se dugo čeka. Naravno, mislim na prolazak u „nokaut“ fazu, a tamo je onda sve moguće. Od srca im želim sve najbolje“, razmišljanja je šef struke Crvene zvezde.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari