Stanković: Rezultat previsok u odnosu na dešavanja na terenu 1Dejan Stanković Foto: Starsport

Crvena zvzeda se iz Glazgova vraća sa tri primljena gola i pozicijom autsajdera pred revanš osmine finala Lige Evrope na stadionu „Rajko Mitić“. Rendžers će u Beograd stići sa ogromnim kapitalom u vidu tri gola prednosti (3:0) svestan da su crveno-beli zaslužili makar jedan gol.

Zbog ofsajd pozicija Kataija, odnosno Bena, Zvezdi su u Škotskoj poništena čak tri gola. Katai je, pritom, promašio penal, dok je Kangin šut završio na prečki.

Sve su to razlozi zbog kojih u taboru Zvezde osećaju nezadovoljstvo krajnjim ishodom na Ajbroks stadionu.

„To je fudbal, odlučuju detalji, sitnice, centimetri. Odigrali smo dobru utakmicu, možda smo zaslužili poraz, ali ne ovako visok. Trebalo je da damo jedan, ako ne i više golova. Izašli smo hrabro, nismo se plašili, primili tri gola iz prekida. Rezultat je previsok za ono što se videlo na terenu. Nisu nas toliko stavili u problem koliko smo očekivali. Bila je ovo hrabra Zvezda, da smo dali gol, malo boli, ali to je fudbal“, izjavio je trener Stanković posle utakmice.

Previše problema sa Rajano Kentom imao je Kristijano Pićini.

„Znali smo da je Kent taj koji voli igru jedan na jedan. Nije to strašno, svesno smo rizikovali u odbrani i ostavljali situacije jedan na jedan. Verovali smo jedni drugima. Nije bilo kardinalnih grešaka, dobro smo zatvorili desnu stranu, levo možda nismo baš tako, ali to nisu bile situacije koje su odlučivale. Bili smo ravnopravni, igrali smo u gostima. Možda smo mogli i u finišu da dođemo do jednog gola, Kanga je pogodio prečku, ali to su detalji koji nekad oduče utakmicu“, iskren je šef struke crveno-belih.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari