Stanković: Štedeli smo se u nastavku 1

Trener Crvene zvezde analizirao dobijeni meč sa Napretkom.

Golovima Milana Rodića i Aleksandra Kataija, u 5. i 43. minutu, Crvena zvezda je slavila u Kruševcu i posle 19. kola Superlige ostala na tri boda iza vodećeg Partizana.

– Bilo je ovo teško gostovanje, a čestitao bih i Napretku na igri. Mislim da smo u prvom poluvremenu imali inicijativu, mogli smo postići i gol više, na kraju smo dali dva. U drugom poluvremenu je rival izašao više i u prvih dvadesetak minuta nam stvorio nekoliko prilika. Bila je dobra utakmica i lično sam zadovoljan, pogotovo prvim poluvremenom, u nastavku smo se malo i „štedeli“, usled napornog ritma u kom smo i zbog svega onog što nas čeka“, prokomentarisao je trener crveno-belih Dejan Stanković.

Mladi stručnjak nije propustio priliku da poželi brz oporavak starijem bolesnom kolegi Milanu Đuričiću Đumiju, sa klupe „čarapana“, već neko vreme sprečenom da vodi svoj tim.

„Želim mu da se što pre vrati na klupu. „Stari lisac“ poput njega koji dobro zna svoj posao nam uvek treba. Mnogo puta se izborio – izboriće se i sad“, obratio mu se Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari