Stanojević: Dinamo iz Kijeva pokazao da je dosta bolji 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas pred revanš meč protiv kijevskog Dinama da je u prvom meču Dinamo pokazao da je dosta bolji od njegove ekipe.

„Nada uvek postoji, ali realnost je nešto drugo. Pokazali su da su dosta bolji protivnik od nas. Kad imate navijače možete svašta da očekujete, ovako… Ako postignemo rano gol, može svašta da bude. Nosimo grb Partizana, idemo sa namerom da pobedimo“, rekao je Stanojević, a preneo Sportklub.

Partizan sutra dočekuje Dinamo u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču je pobedio Dinamo sa 6:2.

„Više bih voleo da ofanzivno budemo bolji. Defanzivno ćemo biti dobri onoliko koliko se pokažemo u fazi napada. Ne brinemo za odbranu, namestiće se ona. Napad nam je veći problem“, dodao je Stanojević.

„Oni su kvalitetni igrači. Igraće u najjačem sastavu, jer im je ovo jedino takmičenje sad. Ne razmišljamo o njima, razmišljamo samo o nama. Gledamo da li smo spremni za Evropu i koliko smo spremni“, rekao je Stanojević.

On je rekao i da njegova ekipa „sa punim nabojem ulazi sutra u utakmicu“.

„Nema kod nas bez opterećenja. Utakmica je sa velikim opterećenjem i stvarima koje smo dozvolili da nam se dese tamo. Ne igramo mi u opštinskom rangu, igramo Ligu šampiona. Sa punim nabojem ulazimo u utakmicu“, rekao je Stanojević.

On je rekao i da još uvek nije doneo odluku ko će sutra zaigrati u napadu – Saldanja i Đorđe Jovanović.

„Sačekaćemo sa tom odlukom. Ne interesuje me da li će neki igrač dati tri gola ako izgubite utakmicu. Meni je merodavno koliko ko daje na terenu. Želim da svako potvrdi svoju poziciju u ekipi. Trebaju nam timske, ne individualne pobede. Svako mora da bude u duhu kolektiva i odatle će se izroditi neko sa 35 golova“, rekao je Stanojević.

„Svaki trener ima svoje zahteve i treba vremena da se igrači uklope. Teško je pričati i degutantno je pričati da je neko bio dobar kad izgubite 6:2. Niko nije dobar u poraza od 6:2. Možemo na kraju sezone da pričamo o pojedincima, sad svako mora da se bori za sebe“, dodao je Stanojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari