Stanojević posle nereda u svlačionici: Nikakvog fizičkog sukoba nije bilo 1Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Trener fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Stanojević izjavio je večeras da su nezadovoljni navijači razbili staklo na svlačionici, pa kad se staklo rasulo poseklo ga je po licu i čelu.

Nikakvog fizičkog sukoba nije bilo, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je večeras posle poraza od Crvene zvezde da mu je to najteži poraz u karijeri i da se izvinjava svakom navijaču Partizana.

„Izvinjavam se svakom navijaču Partizana, izvinjavam se što smo dozvolili ovako da izgubimo. Bez ‘krvi’, bez ičega. Zvezda je pokazala klasu, a ja preuzimam odgovornost, ovo je moj najteži poraz u karijeri“, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare posle meča.

Komentarišući pozive navijača da ode, on je rekao da nema problem da ode, ali da ga je pogodilo skandiranje da se prodao.

„Tu sam, videćemo šta će biti. Odgovornost je moja i spreman sam da je nosim. U redu je skandiranje ‘Stanoje, odlazi’, ali da mi se skandira ‘Stanoje, prodao si se’… Za ovo prvo ćemo videti, to je najmanji problem. Ja sam otišao i kada sam osvojio 98 bodova…. Ne bežim od odgovornosti. Ali da sam se prodao! Kome?“, rekao je Stanojević.

Na Instagram stranici Partizannet objavljen je video na kome se vidi da policija u opremi za razbijanje demonstracija čuva svlačionicu Partizanovih fudbalera, na kojoj su malo pre toga navijači razbili staklo.

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedila večitog rivala sa 4:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari