Stanojević ponosan na igrače 1

Trener Partizana prezadovoljan držanjem i fudbalom ekipe u biti ili ne biti duelu sa Santa Klarom

Učesnik jedne Lige šampiona sa crno-belima očekivao je i dobio sjajnu podršku sa tribina za svoj tim u utakmici koja je morala biti završena pobedom.

– Pre meča sam rekao da imamo neverovatno navijače. U prvih petnaest minuta ste videli kako su nas podigli i nosili tokom celog meča. Posebno u poslednjih pet minuta dali su nam vetar u leđa. Onakva energija, ne sećam se da je onako bilo otkako sam ovde – rekao je Partizanov trener Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije posle 2:0 u revanšu sa Santa Klarom.

Odao je priznanje i svojoj ekipi za pravi pristup i fudbal vredan mesta u Ligi konferencije.

– Svaka im čast… Vera, fokus, želja, koncentracija, sve je bilo na dobrom nivou. Čestitam im na odgovornosti, jer su bili svesni šta znači sve ovo za nas.

Partizan je u ove dve utakmice sa portugalskim timom pokazao dva potpuno drugačija lica. Jedno baš loše i jedno vrlo lepo.

– To je predstavnik jedne lige mnogo jače od naše, koji nam se tamo nametnuo. Ne možete da im odete u goste i tek tako pobedite 3:0. Danas smo igrali otresitije, postigli golove na vreme, ali videli ste da u svakom trenutku mogu da vam naškode.

Plasmanom u LK namirene su evropske ambicije ove sezone, pa se valja opet posvetiti obavezama u prvenstvu, gde Partizan već četiri godine gleda u leđa Crvenoj zvezdi.

– Znate kakav je pritisak raditi u Partizanu, da morate stalno da pravite rezultate. Imali smo jake utakmice u evropskim kvalifikacijama i naravno da nam je to malo spustilo pritisak. Sada već postavljamo nove ciljeve, ali da, pao je pritisak i imamo veću motivaciju da napravimo korak dalje – poručio je Stanojević u obraćamnju medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari