Stanojević zadovoljan, Radojičić kivan zbog tretmana 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Fudbaleri Partizana, osmi put uzastopno plasirali su se u finale Kupa Srbije. Crno-beli su u nadmetanju za završni susret 26. maja bili bolji od Vojvodine (2:1). Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan posle trijumfa Partizana za razliku od kolege na klupi Vojvodine.

Strateg prvog finaliste Kupa Srbije u prvi plan je stavio preveliki broj prilika koje njegovi igrači nisu uspeli da pretvore u gol.

„Nevervatno, mislim da nikad otkako sam trener nismo imali ovoliko stopostotnih šansi. Čestitke mojim igračima za stvorene prilike, ali s druge strane i kritike, jer moraju da reše te situacije. Zadovoljniji sam, Vojvodina nije imala previše šansi, kontrolisali smo utakmicu“, poručio je trener Stanojević.

Dragan Radojičić, šef struke Vojvodine, bio je zadovoljan reakcijom njegovog tima u drugom poluvremenu.

„Ništa nam nije nedostajalo, momci su bili odlični, svaka čast na onome što su pokazali danas. Napravili smo dve greške u prvom poluvremenu, te su nas neiznuđene greške koštale. Ali smo se onda probudili u drugom poluvremenu, ostavili Partizanu priliku za kontre. Ipak, jako sam zadovoljan, smanjili smo rezultat na vreme. Vojvodina ovakav tretman nije zaslužila, ali neću da komentarišem, kazniće me neko“, naveo je Radojičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari