Drugog takmičarskog dana na Beogradskom hipodromu, iako nisu bili najavljeni, startovali su i takmičari u preponskom sportu. U dve utakmice učestvovalo je čak 24 takmičara.

U prvoj sa visinom 90-110 plasman je Manja Vitasović (Kol mi Karl), Aleksandra Vuksanović (Bona), Milena Đorđević (Del Boj). U drugoj utakmici visina 120 plasman je Stefan Radonjić (Oki Doki), Katarina Ilić (Espirit de Vi), Irena Nicović (Obsešon). Trku „Ljubičevo“ dobio je Rok Artist sa Goranom Mešetovićem u sedlu koji je u finišu trke ostavio za sobom Jehu i favorita Kentiš Drim. Trku „Borivoje Cocić“ u oštrom finišu dobio je Globus Branislava Jurišića sa Siminom u sulkama.

Kada je u pitanju naredni trkački dan Beogradski hipodrom je prednost nedelje dao Šapcu, jer očigledno rukovodsvo hipodroma ne zna ko je bio Vladislav Ribnikar, pa će se trke u Šapcu održati u nedelju na Uskrs, a u Beogradu na Uskršnji ponedeljak 25. aprila, sa glavnom trkom u čast Vladislava Ribnikara. Nažalost, istog dana održava se i u Zagrebu prvi trkački dan, što će ipak smanjiti broj učesnika u Beogradu. Ako uzmemo u obzir da je tog dana i prva fijakerijada sezone u Crepaji, onda ostaje i pitanje publike, kao i već ranije postavljeno pitanje da li uprava Beogradskog hipodroma zna da gleda u kalendar? Za ponedeljak su raspisane četiri kasačke i četiri galopske trke. Ulaz je 120 dinara, a kladionica radi, pa s obzirom na to da Uskrs uvek prati lepo vreme ljubitelji će moći da uživaju u programu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari