Stefan Mitrović: Ne pretimo Brazilu, ali spremni dočekujemo utakmicu 1foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Golman reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić i štoper Stefan Mitrović obratili su se medijima u Kataru na konferenciji za štampu i izneli utiske o toplom dočeku koju su imali u Kataru.

Oni su imali samo reči hvale za selektora Dragana Stojkovića Piksija.

„On je neverovatan. Od prvog dana nam je doneo mentalitet, igrao je Svetsko prvenstvo i zna kako da preuzme pritisak na sebe. Jako je bitan za nas. Iskusan je i zna kako da nas vodi“, naveo je Milinković-Savić.

O Brazilu su govorili samo pohvalno.

„Znamo kakav kvalitet imaju, posebno u toj fazi terena, ali smo tokom kvalifikacija i Lige nacija pokazali da kada je najteže mi smo na visini zadatka. Definitivno recept postoji, daćemo sve od sebe da ostvarimo šta Mister zacrta. Uradićemo sve da plan sprovedemo u delo. Ne pretimo Brazilu, samo imamo veru u sebe. Vera je najvažnija, imamo je, a pravo na to daju nam rezultati i igre u poslednjih godinu i po dana. Znamo da možemo da se nosimo sa svima“, rekao je Stefan Mitrović.

Čuveni trener Bora Milutinović predvideo je da će Srbija igrati polufinale Mundijala.

„Bora je velika legenda, nadam se da ćemo imati priliku da ga vidimo. Poštujemo njegove prognoze, ali se ne obaziremo na to, već na naš rad i kvalitet. Da budemo što spremniji“, zaključio je Mitrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari