Štefanek obrijao treneru brkove 1Foto: Twitter/ VanjaUdovicic

U sredu uveče u Kući rvanja u Riju slavila se prva zlatna medalja za Srbiju na Olimpijskim igrama u rvanju koju je nakon 40 godina Srbiji doneo Davor Štefanek i time dobio opkladu i obrijao brkove selektoru Miloradu Dokmancu, tri decenije stare brkove.

Davor je imao i opkladu pre takmičenja – ako uzme medalju, selektor Milorad Dokmanac daće mu da mu obrije tri decenije stare brkove, što je na slavlju i urađeno.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, predsednik Svetske rvačke federacije Nenad Lalović kao i brojni sportisti slavili su sa Davorom njegov veliki uspeh.

„Pre dve godine u privatnom razgovoru Davor mi je rekao, Vanja, ja idem u Rio po medalju! To je i ispunio. Još jednom mu čestitam na ogromnom uspehu, na usredsređenosti i tome kako je odoleo velikom pritisku koji svi sportisti imaju, a pogotovo on u trenutku kada je probio led i doneo nam prvu medalju. Apsolutno je dominantan u onome što radi i svaka mu čast na tome“, rekao je Udovičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari