Stefanović: Privedeno 44 huligana

Ostavite komentar


  1. Sumorna situacija u zemlji beda , kriminal , korupcija sve lose od losijeg i dalji trendovi loseg , sve veci procenat samoubistava , saobracajni udesi sa smrtnim ishodom , sluzbenici u policijskoj stanici Zemun koji rade na registraciji svi priznali krivicu za malverzacije i falsifikat …Tuga ….

  2. Verujem da ministar Stefanovic i Vlada u celini imaju resenje za ovaj i sve druge probleme koji nas muce, samo treba imati strpljenja. Nijedna vlada pre ove nije se usudila da resi problem huligana i to je jos jedan od dokaza da smo zasli u zlatne godine mira i prosperiteta samo treba imati strpljenja. Opozicione stranke treba da uce od ove Vlade i Premijera kako se stvara mirna i prosperitetna drzava, samo treba imati strpljenja. Nadam se da cu dobiti mnogo pluseva za komentar, samo treba da imam strpljenja.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.